Zoeken binnen de website
Bespaar tijd en verkoop sneller met Langejan Makelaars

Kijkblokken

Als je je huis gaat verkopen, wil je natuurlijk dat de verkoop zo snel mogelijk verloopt. Het organiseren van kijkmomenten kan soms echter wat gedoe zijn. Maar wist je dat Langejan Makelaars speciale kijkblokken organiseert? In deze blog leggen we uit wat kijkblokken zijn en waarom dit een slimme keuze is bij de verkoop van je huis.

Een kijkblok is een handige optie voor bezichtigingen georganiseerd door Makelaarskantoor Langejan

Bespaar tijd en verkoop sneller met kijkblokken

Kijkblokken zijn speciaal georganiseerde momenten waarop meerdere kijkers tegelijkertijd een woning bezichtigen. Door deze afspraken te combineren, bespaar je niet alleen tijd, maar weten potentiële kopers ook dat ze niet alleen zijn en dat er meer interesse is voor jouw huis. Dit kan een positief effect hebben op de verkoop van je woning.

Voordelen van kijkblokken

Naast de tijdswinst en het positieve effect op de verkoop zijn er nog meer voordelen aan kijkblokken. Doordat kijkers op dezelfde dag komen, hoef je jouw huis minder vaak op te ruimen en kan je jouw dag beter plannen. Ook weet je sneller waar je aan toe bent en kan je makkelijker eventuele vervolgafspraken inplannen.

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van kijkblokken voor de verkoop van jouw huis? Neem dan gerust contact op met Langejan Makelaars om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan