Zoeken binnen de website
Verkoop je huis zonder fysieke bezichtiging

Virtuele bezichtigingen (Funda)

Wil je jouw huis verkopen, maar hebben potentiële kopers moeite met het afleggen van grote afstanden? Of wil je jouw woning graag CoronaProof verkopen? Dan zijn virtuele bezichtigingen via Funda een uitkomst!

Virtuele bezichtiging van woning in Rotterdam ontdek de woning online en bespaar tijd en reiskosten

De voordelen van virtuele bezichtigingen

Met virtuele bezichtigingen kun je potentiële kopers vanuit het hele land bereiken en laten zien wat jouw woning te bieden heeft. Daarnaast is het een ideale manier om jouw woning tijdens de huidige Corona-pandemie op een veilige manier te presenteren.

Zo werkt het

Met virtuele bezichtigingen wordt jouw woning als het ware in 3D in beeld gebracht en op Funda geplaatst. Potentiële kopers kunnen de woning vanuit verschillende hoeken bekijken en zo een goede indruk krijgen van de ruimtes en indeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van virtuele bezichtigingen voor jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan