Zoeken binnen de website
Verkoop je huis sneller en effectiever met onze bezichtigingen op afspraak!

Bezichtigingen op afspraak

Bij Langejan begrijpen we dat het verkopen van je huis een belangrijke en spannende stap is. Daarom bieden we een persoonlijke en op maat gemaakte service om je te helpen bij het verkopen van je huis. Onze bezichtigingen op afspraak zijn een van de services die wij bieden om je huis sneller en effectiever te verkopen.

Makelaar Langejan laat het huis zien bij een bezichtiging op afspraak

Waarom zijn bezichtigingen op afspraak van belang voor verkopers? 

Door bezichtigingen te concentreren en op afspraak te plannen, krijgen kijkers meer aandacht en kunnen ze alle aspecten van jouw huis bekijken. In tegenstelling tot een openhuis, waarbij er veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn, krijgen kijkers hierdoor de kans om in alle rust rond te kijken en zich op hun gemak te voelen. Dit vergroot de kans op verkoop en helpt je om je huis sneller te verkopen.

Beschrijving van onze bezichtigingen op afspraak

We plannen bezichtigingen op tijden die voor zowel jou als de kijkers geschikt zijn. We concentreren de bezichtigingen om kijkers meer aandacht te geven en hen in staat te stellen alle aspecten van jouw huis te bekijken. Onze service helpt je om je huis sneller en effectiever te verkopen.  Wil je meer weten over onze bezichtigingen op afspraak en hoe we je kunnen helpen bij het verkopen van je huis? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan