Zoeken binnen de website
Verhoog de kans op een snelle verkoop met onze stille verkoop methode

Voorrang  makelaars bij stille verkoop

Bij ons makelaarskantoor begrijpen we dat het verkopen van je huis een belangrijke en spannende stap is. Daarom willen we je graag informeren over onze stille verkoop methode, waarmee we je de beste kans geven om je huis snel en efficiënt te verkopen.

Makelaar helpt klant met huisverkoop in Rotterdam - Langejan

Waarom is onze stille verkoop methode van belang voor verkopers?

Onze stille verkoop methode geeft jouw huis prioriteit bij potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning in Rotterdam. Door je huis eerst aan te bieden aan andere makelaars, creëren we het gevoel van exclusiviteit en urgentie bij hun klanten. Dit kan leiden tot meer interesse en uiteindelijk tot een snellere verkoop.

Wat houdt onze stille verkoop methode precies in?

Bij onze stille verkoop methode wordt je huis niet direct op de markt gezet, maar wordt het eerst aan andere makelaars aangeboden. Dit geeft jouw huis een voorsprong op andere huizen die al wel direct op de markt staan. Als gevolg hiervan krijgt jouw huis meer aandacht en interesse van potentiële kopers.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Langejan begrijpen we dat elke verkoop uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke en op maat gemaakte service. Onze stille verkoop methode is slechts één van de vele services die wij bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw huis het beste kunnen verkopen.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan