Zoeken binnen de website
Verkoop jouw huis aan de juiste kopers via Instagram

Instagram

Ben jij op zoek naar manieren om jouw huis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep? Dan is Instagram het perfecte platform voor jou! Als full service kwaliteits woningmakelaar weten wij als geen ander hoe we Instagram kunnen inzetten om actieve kopers te bereiken.

Langejan Makelaars - Bereik de juiste kopers met Instagram

Instagram 

Instagram is een krachtig platform om mensen te bereiken die echt actief op zoek zijn naar een nieuw huis. Met onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat jouw huis wordt gepresenteerd aan een zeer gerichte doelgroep, waardoor de kans op een snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. Door middel van slimme targeting en het gebruik van hashtags kunnen wij jouw huis onder de aandacht brengen bij mensen die op zoek zijn naar een huis in Rotterdam en omstreken.

Waarom is Instagram van belang voor verkopers?

Meer dan 80% van de Instagram-gebruikers zijn op zoek naar producten en diensten op het platform. Daarnaast is Instagram het ideale platform om jouw huis op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, waardoor het de aandacht trekt van potentiële kopers.

Onze werkwijze op Instagram is simpel maar doeltreffend. Wij zorgen ervoor dat jouw huis opvalt tussen alle andere huizen die te koop staan, door middel van prachtige foto's en video's. Daarnaast gebruiken wij de juiste hashtags om jouw huis onder de aandacht te brengen bij mensen die actief op zoek zijn naar een huis in Rotterdam en omgeving.

Wil jij ook jouw huis presenteren aan de juiste doelgroep op Instagram? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan