Zoeken binnen de website
Vertrouwelijke verkoop: een discrete aanpak voor de verkoop van jouw woning

Vertrouwelijke verkoop

Als je jouw woning wilt verkopen, wil je misschien niet dat dit voor iedereen zichtbaar is. Soms is het prettig om de verkoop van jouw woning discreet te houden. Bij ons kantoor begrijpen we dat en bieden we een vertrouwelijke verkoopoptie aan.

Vertrouwelijke verkoop een discrete aanpak voor de verkoop van jouw woning

Waarom is vertrouwelijke verkoop van belang voor verkopers?

Bij vertrouwelijke verkoop wordt jouw woning niet breed gepubliceerd op bijvoorbeeld onze website of Funda, maar wordt deze alleen aan potentiële kopers gepresenteerd die door ons geselecteerd zijn en die wij vertrouwen. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn als je jouw woning niet openbaar wilt verkopen om privacy redenen of omdat je geen onnodige aandacht wilt. Een ander voordeel van vertrouwelijke verkoop is dat er alleen serieuze geïnteresseerde kopers op af komen, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Beschrijving van het product

Bij vertrouwelijke verkoop selecteren wij potentiële kopers die voldoen aan jouw wensen en die serieus geïnteresseerd zijn in jouw woning. Wij kennen onze klanten goed en weten welke kopers geschikt zijn voor welke woningen. We zorgen voor een persoonlijke en discrete aanpak, waarbij we de verkoop van jouw woning in goede banen leiden en je altijd op de hoogte houden van de voortgang.

Wil je meer weten over onze vertrouwelijke verkoopoptie en ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij de verkoop van jouw woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan