Zoeken binnen de website
Verkoop je huis discreet met stille verkoop bij ons kantoor

Stille verkoop

Als je jouw huis wilt verkopen, wil je dat dit zo discreet mogelijk gebeurt en dat alleen serieuze kopers de mogelijkheid krijgen om jouw huis te bezichtigen. Bij ons kantoor bieden we de mogelijkheid voor stille verkoop. In deze blog vertellen we je waarom dit een goede optie kan zijn en hoe wij dit aanpakken.

Stille verkoop een discrete manier om je huis te verkopen met Langejan Makelaars

Waarom stille verkoop een goede optie kan zijn

Tekst: Bij stille verkoop brengen we jouw woning niet publiekelijk onder de aandacht, maar bieden we deze alleen aan serieuze kopers aan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je geen haast hebt met de verkoop van je huis, als je niet wilt dat jouw buren weten dat je je huis verkoopt, of als je de verkoop niet publiek wilt maken om andere redenen.

Hoe wij stille verkoop aanpakken

Tekst: Wij beginnen met een uitgebreide intake om jouw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens gaan wij gericht op zoek naar potentiële kopers binnen ons netwerk en bij andere makelaars. Ook benaderen wij mensen die op zoek zijn naar een huis in de buurt van jouw woning. Zo kunnen wij jouw woning aanbieden aan mensen die specifiek op zoek zijn naar een huis als dat van jou. Tijdens de bezichtigingen zijn wij aanwezig om de kijker te informeren over jouw woning en te kijken of er een match is. We zorgen ervoor dat alleen serieuze kopers de woning bezichtigen en informeren deze kopers over de voorwaarden van de stille verkoop.

Wil jij meer informatie over stille verkoop of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan