Zoeken binnen de website

Doe mee aan de NVM Openhuizendag en verkoop uw huis snel

NVM openhuizendag

De NVM organiseert twee keer per jaar een openhuizen dag, dan staan veel huizen open om zonder afspraak te bezichtigen. De eigenaar zelf doet de rondleiding, de makelaar is bereikbaar om kijkers en verkopers te woord te staan.

NVM Openhuizendag voor meer potentiële kopers

Er zijn veel manieren om uw woning onder de aandacht te brengen, maar één van de meest effectieve en interactieve manieren is deelname aan de NVM Openhuizendag. Deze bijzondere dag wordt maar liefst twee keer per jaar georganiseerd door de NVM, wat betekent dat u twee unieke kansen heeft om uw woning in de spotlight te zetten. Hier zijn enkele redenen waarom u als verkoper zou moeten overwegen om mee te doen:

Kosteloze deelname: Deelnemen aan de NVM Openhuizendag is volledig kosteloos. Dit betekent dat u uw woning aan een breed publiek kunt presenteren zonder extra kosten.
Landelijke en regionale publiciteit: De NVM zorgt voor uitgebreide landelijke publiciteit voor de Openhuizendag. Bovendien regelen wij specifieke aankondigingen voor huizenzoekers in uw regio via platforms zoals Funda en social media.
Direct contact met potentiële kopers: Tijdens de Openhuizendag kunt u direct communiceren met geïnteresseerde kopers. Dit geeft u de kans om de unieke kenmerken van uw woning te benadrukken en eventuele vragen van bezoekers te beantwoorden.
Ondersteunende materialen: Wij voorzien u van alle benodigde materialen zoals flyers, een poster voor op de ramen, en een formulier om contactgegevens van bezoekers te noteren. Daarnaast geven we u waardevolle tips om de bezichtigingen soepel te laten verlopen.
Extra zichtbaarheid met marketingtools: Wilt u uw woning nog meer onder de aandacht brengen? Overweeg dan om gebruik te maken van de Toppositie op Funda. Voor een klein bedrag krijgt uw woning een maand lang een prominente plek op deze populaire website.
Wij staan voor u klaar: Gedurende de hele Openhuizendag zijn wij bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om potentiële kopers te woord te staan.

De NVM Openhuizendag biedt een unieke kans om uw woning op een effectieve manier te presenteren aan een groot publiek. Met twee georganiseerde dagen per jaar heeft u dubbel zoveel kansen om potentiële kopers te bereiken. Als uw makelaar raden wij u van harte aan om deze kans te grijpen. Samen zorgen we ervoor dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient!

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan