Zoeken binnen de website
Doe mee aan de NVM Open Huizen Dag en verkoop je huis snel

NVM openhuizendag

De NVM organiseert twee keer per jaar een openhuizen dag, dan staan veel huizen open om zonder afspraak te bezichtigen. De eigenaar zelf doet de rondleiding, de makelaar is bereikbaar om kijkers en verkopers te woord te staan.

NVM Open Huizen Dag voor meer potentiële kopers

Er zijn veel manieren om je woning onder de aandacht te brengen, maar één van de meest effectieve en interactieve manieren is deelname aan de NVM Open Huizen Dag. Deze bijzondere dag wordt maar liefst twee keer per jaar georganiseerd door de NVM, wat betekent dat je twee unieke kansen hebt om je woning in de spotlight te zetten.

Hier zijn enkele redenen waarom je als verkoper zou moeten overwegen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

Kosteloze deelname: Deelnemen aan de NVM Openhuizendag is volledig kosteloos. Dit betekent dat je je woning aan een breed publiek kunt presenteren zonder extra kosten.
Landelijke en regionale publiciteit: De NVM zorgt voor uitgebreide landelijke publiciteit voor de Openhuizendag. Bovendien regelen wij specifieke aankondigingen voor huizenzoekers in jouw regio via platforms zoals Funda, RVM en social media.
Direct contact met potentiële kopers: Tijdens de NVM Open Huizen Dag kun je direct communiceren met geïnteresseerde kopers. Dit geeft je de kans om de unieke kenmerken van je woning te benadrukken en eventuele vragen van bezoekers te beantwoorden.
Ondersteunende materialen: Wij voorzien je van alle benodigde materialen zoals flyers, een poster voor op de ramen, en een formulier om contactgegevens van bezoekers te noteren. Daarnaast geven we je waardevolle tips om de bezichtigingen soepel te laten verlopen.
Extra zichtbaarheid met marketingtools: Wil je je te verkopen woning nog meer onder de aandacht brengen? Overweeg dan om gebruik te maken van de Toppositie op Funda. Voor een klein bedrag krijgt je woning een maand lang een prominente plek op deze populaire website.
De NVM Open Huizen Dag werkt in de weken ervoor als aanjager: Als men al een huis op het oog heeft, wil men natuurlijk niet concurreren met kopers die tijdens de NVM Open Huizen Dag op slag verliefd worden op een woning. 
Wij staan voor je klaar: Gedurende de hele Openhuizendag zijn onze makelaars bereikbaar om je vragen te beantwoorden en om potentiële kopers te woord te staan.

Maximaliseer de zichtbaarheid van je woning met de NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag biedt een unieke kans om je woning op een effectieve manier te presenteren aan een groot publiek. Met twee georganiseerde dagen per jaar heb je dubbel zoveel kansen om potentiële kopers te bereiken. Als je makelaar raden we je van harte aan om deze kans te grijpen. Samen zorgen we ervoor dat je woning de aandacht krijgt die het verdient!

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan