Zoeken binnen de website
Via Gopro, tagglemakelaar of professionele video maken van je huis

Woning video

Middels een video van de woning kunnen potentiële kopers door het huis lopen. De video laat een goed beeld zien van hoe het huis eruit ziet en geeft meer verdieping dan alleen de foto’s. De video kan worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld GoPro, taGGlemakelaar of een professioneel camerateam. 

Via Gopro, tagglemakelaar of professionele video maken van uw huis

Verschillende mogelijkheden

GoPro is een geavanceerd bedrijf voor actiecamera’s waarmee mooie beelden kunnen worden gemaakt. Wij kunnen een GoPro film van je huis maken zodat potentiële kopers een gevoel krijgen bij het huis. 

TaGGle Makelaar is een innovatief programma dat je in staat stelt om op een gemakkelijke manier een prachtige video van uw huis te maken. Met een lengte van 60 seconden kunt u zelf bepalen wat u in de video wilt opnemen, inclusief uw eigen voice-over. Je kan ook het thema en eigen logo kiezen, zodat de video perfect aansluit bij jou wensen en persoonlijke stijl. Met TaGGle Makelaar wordt het huis op een professionele en aantrekkelijke manier in beeld gebracht, waardoor het nog makkelijker wordt om potentiële kopers te bereiken.

Voor een echt mooi beeld kan een professioneel team worden ingeschakeld. 

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan