Zoeken binnen de website
Een makelaar verkoopt je huis beter met een plattegrond in 2D en 3D

Plattegrond

Als je een snelle verkoop van je huis wilt bevorderen, is het van essentieel belang om te zorgen voor een goede plattegrond. Hierdoor kan je potentiële kopers de mogelijkheid bieden om het huis vóór en na de bezichtiging nogmaals te bekijken, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Een makelaar verkoopt uw huis beter met een plattegrond in 2D en 3D

Waarom een plattegrond?

Een plattegrond is belangrijk voor marketing, omdat het potentiële kopers een duidelijk beeld geeft van de indeling en grootte van een pand, wat hen kan helpen bij het bepalen of het pand geschikt is voor hun behoeften en het kan hen helpen bij het visualiseren van de ruimte en het maken van beslissingen.

Bovendien kan een plattegrond de potentiële koper helpen om het huis te onthouden na de bezichtiging en het vergelijken met andere woningen die ze hebben gezien. Als de potentiële koper de plattegrond opslaat of mee naar huis neemt, kan het helpen om de woning te onderscheiden van andere woningen en de interesse van de koper vergroten.

Floorplanner

We gebruiken Floorplanner om een plattegrond te maken van je huis en tuin. Floorplanner is een online tool die het zeer eenvoudig maakt om plattegronden in 2D en 3D te maken. We sturen een specialist naar je huis en tuin om alles op te meten en gebruiken vervolgens Floorplanner om de plattegrond te maken. Je kan de plattegrond bekijken en aangeven als je wijzigingen wilt aanbrengen. Met behulp van dit programma kan de klant het huis gemakkelijk bekijken.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan