Zoeken binnen de website
Een persoonlijke touch voor je huis

Persoonlijke informatie over je huis

Wil jij dat jouw huis opvalt tussen alle andere woningen die te koop staan? Dan is een persoonlijke touch een goede manier om jouw huis eruit te laten springen. In deze blog lees je meer over de voordelen van het toevoegen van persoonlijke informatie over jouw huis en hoe dit kan bijdragen aan een succesvolle verkoop.

Langejan Makelaars - Verkoop je huis op een persoonlijke manier met moving.digital

Waarom persoonlijke informatie toevoegen?

Als verkoper wil je natuurlijk dat jouw huis opvalt tussen alle andere woningen die te koop staan. Door persoonlijke informatie toe te voegen, creëer je een unieke sfeer die potentiële kopers kan aanspreken. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld de geschiedenis van het huis, een bijzondere gebeurtenis die er heeft plaatsgevonden of de favoriete plekken van de huidige bewoners.

Het product: moving.digital

Onze unieke tool moving.digital biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie over jouw huis toe te voegen aan de online presentatie. Dit kan bestaan uit foto's, video's, verhalen en andere bijzondere informatie over jouw huis. Hiermee onderscheid je jouw woning van andere woningen die te koop staan en krijgt de potentiële koper een beter beeld van de sfeer en persoonlijkheid van jouw huis.

Wil jij jouw huis op een unieke manier presenteren aan potentiële kopers? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met moving.digital.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan