Zoeken binnen de website
Voor een opgeruimde indruk tijdens bezichtigingen

Opruimhulp

Onze checklist helpt verkopers bij de voorbereiding van de verkoop, zodat kopers een woning kunnen vinden die er piekfijn uitziet. Onze checklist is eenvoudig te gebruiken, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de verkoop van jouw woning. In sommige gevallen kan een woning wat extra aandacht gebruiken en daarom bieden we professionele opruimers aan. Onze opruimers helpen jou om je woning er tip top en tijdschriftwaardig uit te laten zien, zodat jouw woning snel verkocht wordt.

Opruimhulp voorbereiding verkoop woning makelaar Rotterdam

Onze checklist en opruimhulp voor een succesvolle verkoop van jouw woning

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als het gaat om de verkoop van jouw woning. Bij Langejan Makelaars begrijpen wij dat als geen ander. Wij bieden verkopers daarom een handige checklist waarmee ze stap voor stap hun woning kunnen voorbereiden op de verkoop. Zo kunnen potentiële kopers een woning vinden die er piekfijn uitziet en daardoor sneller worden overtuigd om tot aankoop over te gaan.

Professionele opruimhulp voor een tijdschriftwaardige woning


Soms kan een woning wat extra aandacht gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er te veel spullen in huis staan of dat de woning niet opgeruimd genoeg is voor bezichtigingen. Rommel in huis komt namelijk heel slecht over op foto's en dat komt de waarde van de woning niet ten goede. Maar geen zorgen, Langejan Makelaars biedt professionele opruimhulp aan om jouw woning er tip top en tijdschriftwaardig uit te laten zien.


Onze opruimhulp zorgt ervoor dat jouw woning helemaal opgeruimd is, zodat de waarde van de woning beter tot zijn recht komt op de foto's. Als de woning eenmaal opgeruimd is, kunnen er accessoires worden toegevoegd om het huis gezellig en sfeervol te maken. Op deze manier kunnen de foto's de juiste emotie overbrengen en worden potentiële kopers sneller overtuigd.

Daarnaast is het belangrijk om de woning opgeruimd te houden tijdens bezichtigingen. Als je het huis voor de foto's goed opruimt, dan is het daarna makkelijker om op de dag van de bezichtiging even snel aan kant te maken. Een opgeruimde woning zorgt voor een betere sfeer en dat kan potentiële kopers overtuigen om tot aankoop over te gaan.

Kortom, Langejan biedt niet alleen een handige checklist voor de voorbereiding van de verkoop, maar ook professionele opruimhulp om jouw woning tijdschriftwaardig te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze verkoopdiensten en hoe wij jou kunnen helpen bij een succesvolle verkoop van jouw woning.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan