Zoeken binnen de website
Een ontwerp voor een verbouwing wat nieuwe mogelijkheden zien voor de potentiële koper

Ontwerp verbouwing

Een ontwerp van een verbouwing is een goede mogelijkheid voor een potentiële koper om de mogelijkheden van een woning te zien zoals een serre of een nieuwe keuken.

Een ontwerp voor een verbouwing gaat nieuwe mogelijkheden zien voor de potentiële koper

Pluspunten van een ander ontwerp van je huis

Een ontwerp voor een verbouwing kan laten zien hoe het huis eruit kan komen te zien met een aantal aanpassingen, waardoor het huis beter past bij de behoeften en wensen van de kopers. Hierdoor kunnen kopers zich beter voorstellen hoe ze de woning kunnen aanpassen en benutten. Dit kan leiden tot meer interesse in het huis en een snellere verkoop.

Een goed ontworpen verbouwing kan ook extra waarde toevoegen aan het huis. Het kan de verkoopprijs verhogen en kan het huis onderscheiden van andere huizen die te koop staan in dezelfde buurt. Het kan een potentiële koper ook de zekerheid geven dat ze investeren in een woning die hun dromen en wensen vervult.

Bovendien kan een ontwerp voor een verbouwing eventuele bezwaren van potentiële kopers verminderen. Het kan laten zien hoe bijvoorbeeld een kleine badkamer vergroot kan worden of hoe een ongebruikte zolder kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer. Voor dit ontwerp kan u hulp inschakelen van ons om specialisten hier naar te laten kijken.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan