Zoeken binnen de website
Haal meer uit je verkoop met online bieden

Online bieden

Wil je als verkoper de maximale opbrengst halen bij de verkoop van je huis? Dan is online bieden een slimme optie. Bij Langejan hebben we hier ruime ervaring mee en helpen we je graag verder.

Mensen die via hun laptop online bieden op een huis bij Langejan

Waarom online bieden?

Online bieden is een uitstekende manier om een maximale opbrengst te realiseren bij de verkoop van je huis. Doordat potentiële kopers tegen elkaar opbieden, kan de uiteindelijke verkoopprijs hoger uitvallen dan bij een traditionele verkoop. Daarnaast zorgt online bieden ervoor dat het biedproces transparanter verloopt en dat je als verkoper beter inzicht hebt in de biedingen.

Hoe werkt online bieden?

Bij online bieden wordt het huis eerst online gepresenteerd. Potentiële kopers kunnen op deze manier alvast een indruk krijgen van het huis. Vervolgens wordt er een biedperiode ingesteld waarin potentiële kopers kunnen bieden op het huis. Tijdens deze periode kunnen geïnteresseerden hun bieding uitbrengen, waarbij ze elkaars biedingen kunnen zien. Het hoogste bod aan het einde van de periode wint en de verkoop kan worden afgerond.

Langejan en online bieden

Bij Langejan hebben we ruime ervaring met online bieden en weten we als geen ander hoe we dit proces in goede banen kunnen leiden. We zorgen ervoor dat er voldoende aandacht is om een biedoorlog te ontketenen, maar ook dat het proces transparant verloopt. Zo krijg je als verkoper het beste resultaat.

Wil je meer weten over online bieden en hoe dit jouw verkoop kan optimaliseren? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan je graag te woord.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan