Zoeken binnen de website
Het laten uitvoeren van een NEN-meting van je huis kan bijdragen aan een versnelling van het verkoopproces

NEN meetrapport

Een NEN-meting geeft een goed inzicht van de vloeroppervlakte en inhoud van een huis. Onze NEN-metingen worden uitgevoerd door een professioneel extern bedrijf en zijn verplicht voor elk huis. 

Het laten uitvoeren van een NEN-meting van uw huis kan bijdragen aan een versnelling van het verkoop

NEN-Meetrapport

Een NEN-meting is een gestandaardiseerde manier om de oppervlakte van een gebouw of ruimte te meten volgens de richtlijnen van de NEN-norm. Dit is een Nederlandse norm die wordt gebruikt om de meetmethode voor verschillende soorten onroerend goed, zoals woningen, kantoren en winkels, te standaardiseren. 

Waarom een NEN-meetrapport?

Een NEN-meting is belangrijk omdat het een nauwkeurige manier biedt om de grootte van een pand te bepalen en te voorkomen dat er fouten worden gemaakt bij de meting. Dit kan leiden tot een betere en eerlijke prijsbepaling bij de verkoop of verhuur van het pand, zodat u later ook geen problemen krijgt met de koper dat het kleiner is dan er werd gezegd. Bovendien kan een NEN-meting helpen bij het vergelijken van de afmetingen van verschillende panden en bij het opstellen van een juiste huur- of koopovereenkomst.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan