Zoeken binnen de website
Een manier om potentiële kopers een eerste indruk van een huis te geven

Funda: Cardboard

Funda Cardboard is een virtual reality (VR) viewer die door Funda, een Nederlandse huizenzoekmachine, is ontwikkeld om gebruikers een levensechte en meeslepende ervaring te bieden bij het bekijken van woningen. Funda Cardboard is een innovatieve manier om het zoeken naar een nieuwe woning leuker en efficiënter te maken.

Funda cardboard, een manier om potentiële kopers een eerste indruk van een huis te geven

Virtual reality bril

Een Funda Cardboard is een virtual reality (VR) bril, ontwikkeld door Funda, waarmee potentiële kopers van een huis een virtuele en meeslepende rondleiding door de woning kunnen maken. Het gebruik van een Funda Cardboard kan de verkoop van een woning bevorderen, omdat het de potentiële koper een realistische indruk geeft van de woning en de ruimtes. 

Pluspunten VR-Bril

Een Funda Cardboard is handig bij het verkopen van een huis, omdat het de potentiële koper een interactieve en meeslepende ervaring biedt. Door de bril op te zetten, kan de potentiële koper door het huis lopen en de verschillende ruimtes bekijken alsof hij of zij zich daadwerkelijk in het huis bevindt. Dit kan de koper helpen om een beter beeld te krijgen van de grootte van de kamers, de indeling van het huis en de sfeer van de woning. Daarnaast kan het gebruik van een Funda Cardboard het verkoopproces versnellen, omdat potentiële kopers de woning virtueel kunnen bekijken zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Dit kan handig zijn voor kopers die zich op een afstand bevinden of moeite hebben om een bezichtiging te plannen. Een Funda Cardboard is daarom een innovatieve manier om het zoeken naar een nieuwe woning leuker en efficiënter te maken.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan