Zoeken binnen de website
Verkoop je huis sneller met gerichte Facebook advertenties

Facebook: target buren

Facebook is een krachtig platform om potentiële kopers te bereiken en je huis snel te verkopen. Maar wist je dat je ook je buren kunt targeten om zo meer interesse te genereren? In deze blog vertellen we je alles over de mogelijkheden van gerichte Facebook advertenties.

Verkoop je huis sneller met gerichte Facebook advertenties' erbij

Waarom is het targeten van buren belangrijk?

Het targeten van buren is belangrijk omdat zij vaak vrienden en familie hebben die ook in dezelfde buurt willen wonen. Door deze groep te bereiken vergroot je de kans op mond-tot-mond reclame en kun je meer potentiële kopers aantrekken.

Hoe werkt het targeten van buren op Facebook?

Op Facebook kun je bij het instellen van je advertentie aangeven dat je alleen mensen binnen een bepaalde afstand van je woning wilt bereiken. Hierdoor kun je de advertentie specifiek richten op mensen die in dezelfde buurt wonen en dus mogelijk interesse hebben in jouw huis.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van gerichte Facebook advertenties?

Door het gebruik van gerichte Facebook advertenties kun je meer potentiële kopers bereiken, sneller je huis verkopen, kosten besparen in vergelijking met traditionele advertentie methoden en precies bepalen wie je advertentie te zien krijgt en zo gericht adverteren

Wil je meer weten over hoe wij gerichte Facebook advertenties inzetten om jouw huis snel te verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan