Zoeken binnen de website
Een energielabel is verplicht voor elk huis

Energielabel

Elk huis heeft een energielabel nodig, dus ook jouw huis. We koppelen een energielabel aan jouw huis door professionele beoordeling, waardoor kopers kunnen zien hoe energiezuinig jouw woning is. Hoe energiezuiniger het huis, hoe meer kopers geïnteresseerd zullen zijn om te komen kijken.

Een energielabel is verplicht voor elk huis

Wat houdt het in

Een energielabel is een document dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is op een schaal van A (zeer energiezuinig) tot G (zeer energie-onzuinig). Het label wordt bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de isolatie van de woning, de gebruikte apparatuur en de verwarmingssystemen. Het energielabel is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning en kan potentiële kopers of huurders helpen om te bepalen of de woning energiezuinig is en hoeveel energiekosten ze kunnen verwachten.

Energielabel verbeteren

Je kunt het energielabel van je huis verbeteren door gebruik te maken van een later aangegeven optie, namelijk energiebesparingsadvies. Met een beter energielabel zullen meer potentiële kopers zich aangetrokken voelen tot jouw huis, omdat een hoger energielabel minder kosten betekent.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan