Zoeken binnen de website
Het verbeteren van het energielabel door middel van advies

Energiebesparingsadvies

Als verkoper kun jij jouw potentiële koper of huurder doorverwijzen naar een energieadviseur voor het verkrijgen van een energiebesparingsadvies. Door middel van dit advies kan een huis energiezuiniger worden gemaakt en kan de koper inzicht krijgen in de mogelijkheden om het energielabel van de woning te verbeteren.

Het verbeteren van het energielabel door middel van advies

Wil jij als huiseigenaar jouw woning energiezuiniger maken door middel van verbouwingen? Dan is het mogelijk om een maatwerkadvies/energiebesparingsadvies (voorheen EPA-advies) te laten opstellen door gespecialiseerde adviseurs.

Inzicht in huidige en vernieuwde energielabel

Met een maatwerkadvies brengen we jouw gebruikersgedrag en de huidige energetische kwaliteit van de woning in kaart. Vervolgens stellen we aan de hand van deze gegevens een plan op waarin we de koper inzicht geven in de mogelijkheden om energie te besparen, wat de investering zal zijn en op welke termijn deze investering is terug te verdienen. Dit plan wordt opgesteld op basis van jouw specifieke wensen, of dat nu besparen, het verbeteren van comfort of duurzaamheid is.

Maatwerkadvies/energiebesparingsadvies voor jouw woning

Het maatwerkadvies geeft je tevens inzicht in het huidige energielabel en het vernieuwde energielabel op basis van geplande maatregelen. Zo kan de koper met een gerust hart de verbouwing tegemoet gaan in zijn nieuwe huis, wetende dat de juiste stappen zijn gezet om de woning duurzamer en energiezuiniger te maken.

Door het inschakelen van gespecialiseerde adviseurs krijg je toegang tot aanbevelingen en oplossingen voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van jouw woning. Hierbij kun je denken aan het isoleren van de woning, het vervangen van verouderde apparatuur en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Het energiebesparingsadvies kan jou helpen om geld te besparen op jouw energierekening, het comfort van jouw woning te verbeteren en bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan