Waarom Langejan, voor de aankoop van uw woning?

Een woning aankopen voor u is voor ons kantoor niet een eenmalige transactie. Wij gaan voor het beste advies, ook al betekent dit advies soms dat wij niet snel tot resultaat komen. De uiteindelijke tevredenheid van onze klant staat voorop. Drie belangrijke redenen om te kiezen voor Makelaarskantoor Langejan als uw aankopend makelaar: 
  • Door onze ervaringen in de afgelopen 147 jaar met betrekking tot de aan- en verkoop van woningen hebben wij een schat aan marktkennis opgebouwd. Deze marktkennis (die wij vanaf 1972 hebben gedigitaliseerd) brengt met zich mee dat we vrijwel alle ins- en outs van een pand kennen. Deze waardevolle informatie is cruciaal voor een goede aankoop van uw woning.
  • Dankzij een uitstekende reputatie geniet Makelaarskantoor Langejan een lange en solide historie. Via mond tot mond reclame weten onze opdrachtgevers ons al meer dan 140 jaar te vinden. Bij een aankoop is het juiste advies dan ook belangrijker dan de courtage van deze ene transactie.
  • We verliezen onze relaties nooit uit het oog. Samen met u gaan wij voor een lifetime relatie. Via nieuwsbrieven houden wij u periodiek op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen in de huizenmarkt.
Wilt u meer weten? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak op ons kantoor, dan vertellen we wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring