Maak nu een vrijblijvende afspraak!


Je woning verkopen doe je niet vaak. En zeker nu de woningmarkt overspannen is, is het hebben van een betrouwbare makelaar essentieel. Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling.
 

Vrijblijvende waardebepaling

Wij voeren de waardebepaling van je woning vrijblijvend en kosteloos uit. Wij bespreken niet alleen de waarde, maar geven ook inzage in de actuele marktsituatie en de toekomstverwachtingen. In samenspraak met jou bepalen we hoe we je woning onder de huidige marktomstandigheden tegen optimale condities kunnen verkopen.


Maximale opbrengst

Onze makelaars bereiken de maximale opbrengst door Persoonlijke, individuele bezichtigingen, Geen open huizen, Funda en Facebook met ALLE zoekers, Compleet dossier en niet overhaast en u kunt zelf mee helpen met Moving Digital.


Kosten

Voor de courtage kan je bij ons kiezen uit een courtage gebaseerd op de koopsom of een bonus-malis regeling. Waar je ook voor kiest onze inzet blijft hetzelfde: de maximale opbrengst!

Wij adviseren je om ons in te schakelen als makelaar, dan heb je de grootste kans om succesvol je huis te verkopen. Vul het formulier in dan bellen we je snel.

Maak nu een vrijblijvende afspraak:

010-2720000  -  Whatsapp ons

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring