Zoeken binnen de website

Verkoop jouw huis effectief via Twitter

Twitter

Als woningmakelaar in Rotterdam, gespecialiseerd in de verkoop van huizen en appartementen in de stad, begrijpen wij als geen ander dat het bereiken van de juiste kopers essentieel is voor een succesvolle verkoop. Naast moderne kanalen zoals Instagram, proberen wij bij Langejan Makelaars ook Twitter nog steeds in te zetten als middel om mensen te bereiken die echt actief op zoek zijn naar een huis. Op deze pagina willen we graag meer vertellen over waarom Twitter nog steeds van belang kan zijn voor de verkoop van je huis, en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Makelaarskantoor Langejan gebruikt ook twitter om uw huis te adverteren

Twitter is nog steeds relevant voor woningverkoop

Veel mensen denken dat Twitter zijn relevantie heeft verloren, maar voor woningverkoop is het nog steeds een nuttig platform. Hiermee kun je een groot publiek bereiken en potentiële kopers aanmoedigen om jouw huis te bekijken.

Hoe wij Twitter inzetten voor jouw woningverkoop

Als jouw makelaar maken wij gebruik van Twitter om jouw huis onder de aandacht te brengen van mensen die echt actief op zoek zijn. We plaatsen aantrekkelijke foto's en delen relevante informatie over jouw woning.

Wil jij meer weten over hoe wij Twitter inzetten voor de verkoop van jouw huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan