Zoeken binnen de website
Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Dé deskundige en betrouwbare NVM makelaar in Rotterdam

Onze makelaars uit Rotterdam regelen en begeleiden alle bezichtigingen

Waarom kiezen voor een makelaar van Langejan uit Rotterdam?

Bij Makelaarskantoor Langejan hebben we een team van makelaars die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het kopen, verkopen en verhuren van je woning in Rotterdam en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de lokale markt en wij bieden een persoonlijke aanpak. Daardoor zijn wij de ideale makelaar in Rotterdam voor al jouw vastgoedzaken. Bij Langejan Makelaars staan we voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot beste makelaar van Rotterdam. Kies voor Makelaarskantoor Langejan als jouw deskundige en betrouwbare partner voor al jouw vastgoedbehoeften in Rotterdam en omstreken.

Rotterdamse Makelaar: Expertise en lokale kennis voor koop, verkoop en verhuur van je woning

Kies voor Makelaarskantoor Langejan voor al jouw behoeften op het gebied van koopwoningen, verkoop, en verhuur in Rotterdam en omstreken. Of je nu op zoek bent naar je ideale koophuis, jouw huidige woning wilt verkopen of verhuren, of professioneel advies nodig hebt over de huizenmarkt, wij staan voor je klaar. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en onze persoonlijke aanpak ben je verzekerd van uitstekende begeleiding bij al jouw onroerendgoedtransacties.

Onze makelaarsdiensten: De beste in Nederland én Rotterdam

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om te voldoen aan jouw vastgoedbehoeften. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, je woning wilt verhuren of op zoek bent naar een nieuwe huurwoning, wij helpen je graag. Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En wist je dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Makelaar in Rotterdam? In onze blog lees je er meer over.

Aankoop nieuwe woning

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Rotterdam? Of je nu een starter of doorstromer bent op de huizenmarkt, bij Langejan Makelaars ben je aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning. Wij nemen je mee in het hele proces, van het vinden van jouw droomhuis tot aan de sleuteloverdracht.

Verkoop je huis

Wil je jouw huis verkopen? Bij Langejan Makelaars helpen wij je graag. Wij hebben uitgebreide ervaring in het verkopen van woningen in Rotterdam en omgeving en hebben een groot netwerk van potentiële kopers. Wij zorgen voor een professionele presentatie van jouw huis en een optimale vindbaarheid op de belangrijkste verkoopplatforms.

Verhuur je woning

Wil je jouw woning verhuren? Bij Langejan Makelaars bieden wij een snelle en professionele service. Wij hebben een netwerk van huurders en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurprijzen en wet- en regelgeving. Wij zorgen voor een optimale presentatie van jouw woning en een soepele afhandeling van het verhuurproces.

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam
Ik wil een afspraak maken
Waar kunnen we jou mee helpen?
Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Gratis waardebepaling
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam en omgeving?
Maak kennis met Makelaarskantoor Langejan!
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om kennis te maken.
Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

Waardebepaling

Verkopen? Laten we samen kennismaken voor een waardebepaling en verkoopadvies. Onze expert bekijkt graag jouw woning en geeft een persoonlijk advies. Gratis gesprek.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-beschikking door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ-waarde.

Lees onze informatieve Makelaar Rotterdam blogberichten

Welkom bij Makelaarskantoor Langejan, dé makelaar in Rotterdam die je graag bijstaat tijdens de aan- en verkoop van je huis. Wij begrijpen dat dit een belangrijke stap in je leven is, en daarom hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van relevante blogberichten die je kunnen helpen gedurende dit proces. Onze blogberichten bevatten waardevolle informatie die je nodig hebt tijdens zowel het verkoop- als het aankoopproces. Of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning in Rotterdam en omstreken, onze blogberichten bieden essentiële inzichten en tips om je te helpen bij deze belangrijke stappen. We raden je aan om onze zorgvuldig samengestelde blogberichten door te nemen, zodat je goed geïnformeerd bent over alles wat bij het aan- of verkopen van vastgoed komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden gedurende het gehele proces.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan