Ontwikkelen en verkopen

Als ontwikkelaar van nieuwbouwwoningen sta je in de huidige markt voor genoeg uitdagingen. Wij denken vanuit onze expertise graag met jou mee over de vraag: wie is straks de beoogde koper en hoe realiseer ik de verkoop tegen de prijs die ik voor ogen heb?

Om jou daarbij professioneel van dienst te kunnen zijn, investeren wij continu in het opbouwen van kennis over de huidige en toekomstige marktontwikkelingen en methodieken voor het optimaliseren van de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwwoningen.

Ontwikkelen
Wij worden bij voorkeur vroeg in het ontwikkelingsproces betrokken om jou vanuit onze expertise te adviseren over wat ons inziens de toegevoegde waarde is voor uw project.

Je kan van ons een kritische houding verwachten. Wij zijn een sparringpartner die het beste voor heeft met jouw project.

Verkopen
Wij onderscheiden ons bij het verkopen van nieuwbouwwoningen door een efficiënte, nuchtere aanpak, gedegen informatie verstrekking en senioriteit van onze makelaars.

Intake
In de praktijk gaat tijdens de verkoop vaak veel kostbare tijd verloren door het ontbreken of niet actueel zijn van de projectinformatie. Om de informatiestroom tussen betrokken partijen, zoals ontwikkelaar, aannemer, leveranciers, notaris te optimaliseren hebben wij een praktische, gestructureerde methode ontwikkeld.

Verkoop
Wij geloven niet in schieten met kostbare “advertentie hagel” of “doe de prijs maar omlaag” om een project verkocht te krijgen. Wel in het zo slim mogelijk inzetten van budget om de beoogde doelgroep te bereiken en een realistische prijsstelling. Het evalueren van de effectiviteit achteraf is voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Wanneer wij een project voor jou in de verkoop hebben, rapporteren wij volgens een afgesproken frequentie over de aantallen, de kwaliteit en de geboekte resultaten van geïnteresseerden.

Tot slot is het onze overtuiging dat hoe goed het project ook gepositioneerd is, hoe slim de verkoopcampagne ook gevoerd wordt, uiteindelijk de persoon van de makelaar een belangrijke factor is in het realiseren van de verkoop. Het is dan ook onze ervaring dat de mensfactor het succespercentage per potentieel geïnteresseerde koper aanzienlijk vergroot.

De senioriteit van onze makelaars staat garant voor een hoog succespercentage.

Wij komen graag met jou in gesprek over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Indien je onderstaand formulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring