Zoeken binnen de website

Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Dé makelaar in Rotterdam

Makelaar Langejan gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio Rotterdam

Waarom kiezen voor Langejan Makelaars?

Bij Langejan Makelaars zijn we gespecialiseerd in het kopen, verkopen of verhuren van vastgoed in Rotterdam en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de lokale markt en wij bieden een persoonlijke aanpak. Daardoor zijn wij de ideale makelaar in Rotterdam voor al jouw vastgoedzaken. Bij Langejan Makelaars staan we voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot beste makelaar van Nederland én Rotterdam. Kies voor Makelaarskantoor Langejan als jouw betrouwbare partner voor al jouw vastgoedzaken in Rotterdam en omstreken.

Onze makelaarsdiensten in Rotterdam

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om te voldoen aan jouw vastgoedbehoeften. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, je woning wilt verhuren of op zoek bent naar een nieuwe huurwoning, wij helpen je graag. Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aankoop

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Rotterdam? Of je nu een starter of doorstromer bent op de huizenmarkt, bij Langejan Makelaars ben je aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning. Wij nemen je mee in het hele proces, van het vinden van jouw droomhuis tot aan de sleuteloverdracht.

Verkoop

Wil je jouw woning verkopen? Bij Langejan Makelaars helpen wij je graag. Wij hebben uitgebreide ervaring in het verkopen van vastgoed in Rotterdam en omgeving en hebben een groot netwerk van potentiële kopers. Wij zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning en een optimale vindbaarheid op de belangrijkste verkoopplatforms.

Verhuur

Wil je jouw woning verhuren? Bij Langejan Makelaars bieden wij een snelle en professionele service. Wij hebben een groot netwerk van huurders en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurprijzen en wet- en regelgeving. Wij zorgen voor een optimale presentatie van jouw woning en een soepele afhandeling van het verhuurproces.

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Ik wil een afspraak maken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam en omgeving?

Maak kennis met Makelaarskantoor Langejan!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om kennis te maken.
Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Waardebepaling

Verkopen? Laten we samen kennismaken voor een waardebepaling en verkoopadvies. Onze expert bekijkt graag jouw woning en geeft een persoonlijk advies. Gratis gesprek.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-waarde door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ waarde.

Lees onze informatieve Makelaar Rotterdam blogberichten

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan