Zoeken binnen de website

Zo maak je jouw huis dierenvrij voor de perfecte bezichtiging

13-03-2023

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het belangrijk dat potentiële kopers een goede indruk krijgen tijdens de bezichtiging. Als je huisdieren hebt, kan dit soms voor extra uitdagingen zorgen. In dit artikel geven we je 6 essentiële tips om jouw huis dierenvrij te maken voor de perfecte bezichtiging.

Een opgeruimde woonkamer zonder huisdieren is goed voor het verkopen van je huis

Neem huisdieren mee

Indien mogelijk is het het beste om de huisdieren mee te nemen tijdens een bezichtiging. Op die manier kan de potentiële koper het huis bekijken zonder dat de huisdieren in de weg lopen of onrust veroorzaken.

Maak het niet duidelijk dat er een dier in huis is

Als het niet mogelijk is om de huisdieren mee te nemen, zorg er dan voor dat het niet duidelijk is dat er een dier in huis is. Verwijder bijvoorbeeld de kattenbak, speeltjes en manden. Berg deze spullen op in een andere kamer of in de auto.

Zorg dat er geen onprettige dierengeur te ruiken is

Zorg dat er geen onprettige dierengeur te ruiken is. Dit kan bijvoorbeeld door het huis goed te luchten. Zet de ramen open en gebruik eventueel een luchtverfrisser. Zorg er wel voor dat de geur niet te sterk is en dat het geen synthetische geur is.

Maak ramen en kozijnen schoon

Zorg ervoor dat de ramen en kozijnen goed schoon zijn. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar zorgt ook voor meer licht in huis.

Gordijnen schoon en recht ophangen

Zorg dat de gordijnen schoon zijn en recht hangen. Dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling van de woning. Let er ook op dat er geen haren van huisdieren op de gordijnen zitten.

Door deze 6 tips toe te passen maak je jouw huis dierenvrij voor de perfecte bezichtiging. Of je nu huisdieren hebt of niet, deze tips zorgen ervoor dat de potentiële koper alle ruimte heeft om het huis te bekijken en zich thuis te voelen. Een goede eerste indruk tijdens de bezichtiging kan uiteindelijk leiden tot een succesvolle verkoop van jouw huis.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan