Zoeken binnen de website

Zo maak je jouw huis dierenvrij voor de perfecte bezichtiging

13-03-2023

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het belangrijk dat potentiële kopers een goede indruk krijgen tijdens de bezichtiging. Als je huisdieren hebt, kan dit soms voor extra uitdagingen zorgen. In dit artikel geven we je 6 essentiële tips om jouw huis dierenvrij te maken voor de perfecte bezichtiging.

Een opgeruimde woonkamer zonder huisdieren is goed voor het verkopen van je huis

Neem huisdieren mee

Indien mogelijk is het het beste om de huisdieren mee te nemen tijdens een bezichtiging. Op die manier kan de potentiële koper het huis bekijken zonder dat de huisdieren in de weg lopen of onrust veroorzaken.

Maak het niet duidelijk dat er een dier in huis is

Als het niet mogelijk is om de huisdieren mee te nemen, zorg er dan voor dat het niet duidelijk is dat er een dier in huis is. Verwijder bijvoorbeeld de kattenbak, speeltjes en manden. Berg deze spullen op in een andere kamer of in de auto.

Zorg dat er geen onprettige dierengeur te ruiken is

Zorg dat er geen onprettige dierengeur te ruiken is. Dit kan bijvoorbeeld door het huis goed te luchten. Zet de ramen open en gebruik eventueel een luchtverfrisser. Zorg er wel voor dat de geur niet te sterk is en dat het geen synthetische geur is.

Maak ramen en kozijnen schoon

Zorg ervoor dat de ramen en kozijnen goed schoon zijn. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar zorgt ook voor meer licht in huis.

Gordijnen schoon en recht ophangen

Zorg dat de gordijnen schoon zijn en recht hangen. Dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling van de woning. Let er ook op dat er geen haren van huisdieren op de gordijnen zitten.

Door deze 6 tips toe te passen maak je jouw huis dierenvrij voor de perfecte bezichtiging. Of je nu huisdieren hebt of niet, deze tips zorgen ervoor dat de potentiële koper alle ruimte heeft om het huis te bekijken en zich thuis te voelen. Een goede eerste indruk tijdens de bezichtiging kan uiteindelijk leiden tot een succesvolle verkoop van jouw huis.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan