Zoeken binnen de website

Zevende editie Rotterdam Architectuur Maand: Natte Stad / Liquid City

01-06-2023

De Rotterdam Architectuur Maand is een evenement dat jaarlijks plaatsvindt in de maand juni in Rotterdam. Het is het grootste architectuurfestival van Nederland dat zich richt op de toekomst van de stad. Dit jaar staat het festival in het teken van "Natte Stad / Liquid City". Deze themakeuze is niet verrassend, Rotterdam is een havenstad aan twee oevers en daardoor omgeven door en doordrenkt met water. Als een vooraanstaand makelaarskantoor in de regio Rotterdam, willen we graag onze passie voor architectuur met je delen en je uitnodigen om de betovering van dit inspirerende evenement te ervaren.

Rotterdam Architectuur Maand Natte Stad Drijvend festivalhart in de Maashaven Studio Marco Vermeulen

Verkenning van de Rotterdam Architectuur Maand

De Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand), nu in zijn zevende editie, is een jaarlijks terugkerend evenement dat de buitengewone architectonische diversiteit en innovatie van de stad Rotterdam viert. Dit jaar, onder het thema "Natte Stad / Liquid City", worden bezoekers meegenomen op een reis door de waterrijke omgeving van Rotterdam en de rol van water in de architectuur.

Een van de hoogtepunten van dit jaar is het drijvende festivalhart aan het water bij de Maashaven, een concept ontworpen door Studio Marco Vermeulen. Dit spectaculaire ontwerp brengt architectuur, water en gemeenschap samen in een unieke setting. Het festivalhart dient als ontmoetingsplek en podium voor verschillende activiteiten gedurende de RA Maand.

Tijdens de RA Maand worden diverse activiteiten en locaties in de stad aangeboden. Van tentoonstellingen tot lezingen, van architectuurwandelingen tot workshops, er is voor ieder wat wils. Je zult de gelegenheid hebben om de nieuwste trends en concepten in de architectuur te ontdekken, terwijl je de prachtige waterlandschappen van Rotterdam verkent.

Hoogtepunten Rotterdam Architectuur Maand:

  1. Drijvend festivalhart: Bezoek het spectaculaire drijvende festivalhart bij de Maashaven, ontworpen door Studio Marco Vermeulen. Hier kun je genieten van een unieke architectonische ervaring en deelnemen aan verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

  2. Tentoonstellingen en lezingen: Verken boeiende tentoonstellingen die het thema "Natte Stad / Liquid City" belichten en luister naar inspirerende lezingen van vooraanstaande architecten en ontwerpers.

  3. Architectuurwandelingen en fietstochten: Verken Rotterdam te voet of per fiets en ontdek de architectonische hoogtepunten die de stad te bieden heeft. Bewonder de harmonieuze integratie van water en architectuur in de "Liquid City".

  4. Workshops en interactieve sessies: Neem deel aan workshops en interactieve sessies waarbij je zelf kunt experimenteren met de relatie tussen architectuur en water. Ontdek hoe de "Natte Stad" zich verhoudt tot de gebouwde omgeving.

  5. Bezoek bijzondere locaties: Krijg exclusieve toegang tot enkele van de meest fascinerende architectonische locaties in Rotterdam, waar water een centrale rol speelt. Laat je betoveren door de creatieve ontwerpen en innovatieve oplossingen.

De Rotterdam Architectuur Maand is een niet te missen evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. Of je nu een professional bent in de branche, een student architectuur of gewoonweg nieuwsgierig naar de wereld van het ontwerp, dit evenement biedt een ongeëvenaarde kans om de magie van de architectuur in Rotterdam te ervaren.

Bij Makelaarskantoor Langejan geloven we dat architectuur een cruciale rol speelt in het vormgeven van onze omgeving en het creëren van inspirerende ruimtes. We zijn trots om deel uit te maken van een stad als Rotterdam, waar creativiteit en innovatie samenkomen in spectaculaire bouwwerken. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Rotterdam Architectuur Maand en ontdek de fascinerende wereld van architectuur in onze bruisende stad.

Voor meer informatie over de Rotterdam Architectuur Maand en het volledige programma, bezoek de officiële website: https://rotterdamarchitectuurmaand.nl/

Let op: De data en details van het evenement kunnen veranderen. Zorg ervoor dat je de officiële website bezoekt voor de meest recente informatie.

Fotografie: drijvend festivalhart in de Maashaven © Studio Marco Vermeulen.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan