Zoeken binnen de website

Voorbereiding van de kelder en garage voor verkoop van je woning

22-03-2023

Bij het verkopen van je woning is het belangrijk om niet alleen de woonruimtes op te ruimen, maar ook de kelder en garage. Hieronder volgen enkele handige tips om uw kelder en garage voor te bereiden op verkoop.

Een opgeruimde garage zorgt voor een betere indruk van je woning bij kopers

Kelder: maak het schoon en toonbaar

De kelder is vaak een plek waar overtollige spullen worden opgeslagen, maar het is belangrijk om deze ruimte goed op te ruimen en te ventileren voordat je je woning verkoopt. Verwijder overtollige spullen en zorg dat kijkers goed rond kunnen kijken. Een opgeruimde kelder geeft de koper een idee van de ruimte die er beschikbaar is. Zorg ook voor goede ventilatie van de kelder, om vochtproblemen te voorkomen.

Garage: maak het leeg en netjes

De garage is een plek waar vaak spullen worden opgeslagen, maar het is belangrijk om de ruimte leeg en netjes te maken voordat je je woning verkoopt. Verwijder alle overtollige spullen en rommel en zorg dat de garage er opgeruimd uitziet. Als er olievlekken op de vloer zijn, maak deze dan schoon om een nette indruk te maken op kopers.

Kortom, zorg ervoor dat uw kelder en garage goed opgeruimd en netjes zijn voordat je je woning te koop aanbiedt. Dit geeft kopers een beter beeld van de ruimtes en het potentieel dat je woning biedt.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan