Zoeken binnen de website

Vind of verkoop je huis tijdens de NVM Open Huizen Dag

08-03-2024

Wat doe jij op zaterdag 6 april? De NVM Open Huizen Dag is hét moment om als koper of verkoper je slag te slaan. Bezichtigen is lekker laagdrempelig en als verkoper trek je extra kijkers. En wie weet vind je zomaar ineens de perfecte match. Ben jij erbij?

De NVM Open Huizen Dag is hét moment om als koper of verkoper je slag te slaan.

Waarom meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?

Ontdek de ideale gelegenheid om je droomhuis te vinden of potentiële kopers aan te trekken tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stap in je woonavontuur of wilt profiteren van de kans om meerdere huizen op één dag te bezichtigen zonder afspraak, deze dag heeft voor iedereen wat te bieden. Voor verkopers betekent dit een verhoogde kans om meer kijkers aan te trekken voor hun huis, terwijl kopers de mogelijkheid krijgen om huizen zonder afspraak te ontdekken die ze anders misschien zouden missen.

Voor verkopers van een huis

De NVM Open Huizen Dag maakt het voor potentiële kopers extra gemakkelijk om huizen te bezichtigen. Voor jou betekent dit een verhoogde kans op interesse en wellicht zelfs een definitieve koper. Meld je woning bij ons aan en profiteer van extra promotie. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, zoals flyers, een raamposter en een formulier om contactgegevens van bezoekers vast te leggen. Bovendien delen we waardevolle tips om de bezichtigingen vlot te laten verlopen.

  • Je huis wordt dankzij een opvallend label en grotere bezoekersaantallen beter gezien op funda.
  • Je vergroot je kans op kijkers: gemiddeld 5 per huis dat meedoet.
  • Je kunt kijkers zelf ontmoeten en vertellen wat jouw huis zo fijn maakt.

Meer info voor verkopers

Voor kopers van een huis

Ben je op zoek naar een volgende stap in je woonavontuur of heb je dat ene perfecte huis nog niet gevonden? Dit is je kans om tijdens de NVM Open Huizen Dag meerdere woningen op één dag te bezichtigen, zonder afspraak. Het is de ideale gelegenheid om ook huizen te ontdekken die je anders wellicht over het hoofd zou zien. Wie weet stap je wel positief verrast weer naar buiten!

  • Je belt op je (vrije) zaterdag zonder afspraak bij meerdere huizen aan.
  • Je kunt de bewoners zelf alles vragen over het huis, de buren en de buurt.
  • Je kunt rustig de tijd nemen (of juist snel weer vertrekken).

Meer info voor kopers

Zet de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april in je agenda!

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan