Zoeken binnen de website

Verkoopklaar maken van de entree: tips en trucs

20-03-2023

De entree is het eerste wat kopers van je woning zien en het laatste wat ze onthouden. Daarom is het belangrijk om de entree van je woning uitnodigend te maken en ervoor te zorgen dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Hieronder volgen enkele handige tips om de entree van je woning verkoopklaar te maken.

Een uitnodigende en nette entree zorgt voor een goede eerste indruk bij kopers van je woning

Voordeur: eenvoudig te openen en goede verlichting

De voordeur van je woning is het belangrijkste element van de entree. Zorg ervoor dat de voordeur eenvoudig te openen is met de sleutel die de makelaar heeft. Dit voorkomt ongemak en vertraging bij het bezichtigen van je woning. Zorg ook voor goede verlichting bij de voordeur, zodat kopers zich welkom voelen en de ingang gemakkelijk kunnen vinden.

Opruimen en opknappen

De entree kan vaak overvol zijn met jassen, dassen, paraplu's en andere spullen. Verwijder daarom een groot deel van deze spullen en zorg voor een opgeruimde indruk. Verf de voordeur indien nodig om deze er netjes en verzorgd uit te laten zien. Een nieuwe laag verf kan wonderen doen voor de uitstraling van je woning.

Kortom, het is belangrijk om de entree van je woning goed voor te bereiden op de verkoop. Door ervoor te zorgen dat de voordeur eenvoudig te openen is, er goede verlichting aanwezig is, de entree opgeruimd is en de voordeur er netjes uitziet, zorg je voor een goede eerste indruk bij kopers van je woning.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan