Zoeken binnen de website

Tips voor het onderhoud van vloeren en lekkages bij verkoop woning

17-03-2023

Bij het verkopen van je woning is het belangrijk om te zorgen dat alles er goed uitziet en goed onderhouden is. Vooral vloeren en lekkages zijn belangrijke aandachtspunten. In deze tekst geven wij je enkele handige tips om je woning voor te bereiden op verkoop.

Een mooie, goed onderhouden houten vloer zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling van je woning

Vloeren schoon en in goede staat

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van je woning en moeten er schoon en goed onderhouden uitzien. Zorg ervoor dat alle vloerbedekking vlek- en geurvrij is. Dit kan door vlekken te verwijderen met speciale reinigingsmiddelen en regelmatig te stofzuigen. Harde vloeren moeten ook schoongemaakt worden en eventuele vlekken moeten worden verwijderd. Houten vloeren kunnen worden opgeknapt door ze opnieuw in de was of olie te zetten. Dit zorgt ervoor dat de vloeren er weer mooi uitzien en laat de koper zien dat de vloeren goed onderhouden zijn.

Lekkages oplossen

Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem bij woningen. Het is belangrijk om eventuele lekkages goed op te lossen voordat je je woning in de verkoop zet. Controleer alle leidingen en kranen op lekkages en repareer deze indien nodig. Vlekken van oude lekkages kunnen worden weggewerkt met speciale verf, verkrijgbaar bij doe-het-zelfwinkels. Door lekkages goed op te lossen en eventuele vlekken te verven, zorg je ervoor dat de koper geen reden heeft om te twijfelen aan de kwaliteit van je woning.

Kortom, zorg ervoor dat je vloeren schoon en in goede staat zijn en los eventuele lekkages op voordat je je woning te koop aanbiedt. Door deze handige tips toe te passen, zorg je ervoor dat je woning er op zijn best uitziet en kun je de verkoop van je woning bevorderen.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan