Zoeken binnen de website

Tips voor het onderhoud van vloeren en lekkages bij verkoop woning

17-03-2023

Bij het verkopen van je woning is het belangrijk om te zorgen dat alles er goed uitziet en goed onderhouden is. Vooral vloeren en lekkages zijn belangrijke aandachtspunten. In deze tekst geven wij je enkele handige tips om je woning voor te bereiden op verkoop.

Een mooie, goed onderhouden houten vloer zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling van je woning

Vloeren schoon en in goede staat

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van je woning en moeten er schoon en goed onderhouden uitzien. Zorg ervoor dat alle vloerbedekking vlek- en geurvrij is. Dit kan door vlekken te verwijderen met speciale reinigingsmiddelen en regelmatig te stofzuigen. Harde vloeren moeten ook schoongemaakt worden en eventuele vlekken moeten worden verwijderd. Houten vloeren kunnen worden opgeknapt door ze opnieuw in de was of olie te zetten. Dit zorgt ervoor dat de vloeren er weer mooi uitzien en laat de koper zien dat de vloeren goed onderhouden zijn.

Lekkages oplossen

Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem bij woningen. Het is belangrijk om eventuele lekkages goed op te lossen voordat je je woning in de verkoop zet. Controleer alle leidingen en kranen op lekkages en repareer deze indien nodig. Vlekken van oude lekkages kunnen worden weggewerkt met speciale verf, verkrijgbaar bij doe-het-zelfwinkels. Door lekkages goed op te lossen en eventuele vlekken te verven, zorg je ervoor dat de koper geen reden heeft om te twijfelen aan de kwaliteit van je woning.

Kortom, zorg ervoor dat je vloeren schoon en in goede staat zijn en los eventuele lekkages op voordat je je woning te koop aanbiedt. Door deze handige tips toe te passen, zorg je ervoor dat je woning er op zijn best uitziet en kun je de verkoop van je woning bevorderen.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.
Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan