Zoeken binnen de website

Tips voor het klaarmaken van de slaapkamer voor een bezichtiging

13-03-2023

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis en verdient daarom extra aandacht tijdens een bezichtiging. Potentiële kopers willen zich namelijk kunnen voorstellen hoe het is om in deze kamer te slapen en te ontspannen. In dit artikel geven we je vier tips om de slaapkamer optimaal klaar te maken voor een bezichtiging.

Een opgeruimde slaapkamer zonder persoonlijke spullen voor het verkopen van je huis

Rommel opruimen

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor rust en geeft de ruimte een ruimtelijker effect. Zorg er daarom voor dat er geen rondslingerende kleding, schoenen of andere spullen op de grond of op het bed liggen. Berg alles netjes op in de kasten of opbergdozen.

Bed opmaken en kussens opschudden

Een opgemaakt bed met frisgewassen beddengoed zorgt voor een uitnodigende uitstraling van de slaapkamer. Maak het bed dus netjes op en schud de kussens goed op zodat het er verzorgd uitziet.

Vermijd slaapluchtjes

Het is belangrijk om slaapluchtjes te vermijden omdat deze niet prettig zijn voor potentiële kopers. Zorg er daarom voor dat de slaapkamer goed geventileerd is. Laat bijvoorbeeld een raam open staan om frisse lucht binnen te laten en zet geen vuile was of natte handdoeken in de slaapkamer neer.

Kasten netjes en opgeruimd

Kijkers willen in alle vaste kasten kijken, dus zorg ervoor dat deze netjes, schoon en opgeruimd zijn. Dit geldt zeker voor de kledingkast. Zorg ervoor dat er geen kleding op de grond of op de planken ligt en dat alles netjes opgehangen is.

Door deze vier tips toe te passen zorg je ervoor dat de slaapkamer optimaal is voorbereid op een bezichtiging. Een opgeruimde, frisse en uitnodigende slaapkamer zorgt voor een positieve indruk bij potentiële kopers en kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw woning.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan