Zoeken binnen de website

Tips voor het klaarmaken van de slaapkamer voor een bezichtiging

13-03-2023

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis en verdient daarom extra aandacht tijdens een bezichtiging. Potentiële kopers willen zich namelijk kunnen voorstellen hoe het is om in deze kamer te slapen en te ontspannen. In dit artikel geven we je vier tips om de slaapkamer optimaal klaar te maken voor een bezichtiging.

Een opgeruimde slaapkamer zonder persoonlijke spullen voor het verkopen van je huis

Rommel opruimen

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor rust en geeft de ruimte een ruimtelijker effect. Zorg er daarom voor dat er geen rondslingerende kleding, schoenen of andere spullen op de grond of op het bed liggen. Berg alles netjes op in de kasten of opbergdozen.

Bed opmaken en kussens opschudden

Een opgemaakt bed met frisgewassen beddengoed zorgt voor een uitnodigende uitstraling van de slaapkamer. Maak het bed dus netjes op en schud de kussens goed op zodat het er verzorgd uitziet.

Vermijd slaapluchtjes

Het is belangrijk om slaapluchtjes te vermijden omdat deze niet prettig zijn voor potentiële kopers. Zorg er daarom voor dat de slaapkamer goed geventileerd is. Laat bijvoorbeeld een raam open staan om frisse lucht binnen te laten en zet geen vuile was of natte handdoeken in de slaapkamer neer.

Kasten netjes en opgeruimd

Kijkers willen in alle vaste kasten kijken, dus zorg ervoor dat deze netjes, schoon en opgeruimd zijn. Dit geldt zeker voor de kledingkast. Zorg ervoor dat er geen kleding op de grond of op de planken ligt en dat alles netjes opgehangen is.

Door deze vier tips toe te passen zorg je ervoor dat de slaapkamer optimaal is voorbereid op een bezichtiging. Een opgeruimde, frisse en uitnodigende slaapkamer zorgt voor een positieve indruk bij potentiële kopers en kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw woning.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan