Zoeken binnen de website

Tips voor het klaarmaken van de badkamer voor een bezichtiging

14-03-2023

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis en verdient daarom extra aandacht tijdens een bezichtiging. Potentiële kopers willen zich namelijk kunnen voorstellen hoe het is om zich in deze ruimte te wassen en te ontspannen. In dit artikel geven we je vijf tips om de badkamer optimaal klaar te maken voor een bezichtiging.

Een opgeruimde badkamer met schone handdoeken en linnen voor het verkopen van je huis

Alle oppervlakken schoon en opgeruimd

Een schone en opgeruimde badkamer is een must voor een succesvolle bezichtiging. Zorg ervoor dat alle oppervlakken, zoals de wastafel, het toilet en de douche, schoon en netjes zijn. Haal alle persoonlijke spullen van het aanrecht en berg deze op in de kastjes.

Douchegordijnen en -deuren goed hangen

Een netjes opgehangen douchegordijn of -deur zorgt voor een verzorgde uitstraling van de badkamer. Zorg ervoor dat deze goed hangen en geen schimmelplekken hebben.

Hang nieuwe handdoeken op

Nieuwe handdoeken geven de badkamer een frisse uitstraling. Hang schone handdoeken op die er netjes uitzien en zorg ervoor dat ze goed opgevouwen zijn.

Hang al het linnen netjes op

Zorg ervoor dat alle handdoeken en washandjes netjes opgehangen zijn. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld handdoekhaken of een handdoekenrekje. Zorg ervoor dat er geen was op de grond of in de wasmand ligt.

Was opruimen

Zorg ervoor dat alle was opgeruimd is en dat er geen vuile was in de badkamer ligt. Berg deze op in een wasmand of waszak en zet deze uit het zicht.

Door deze vijf tips toe te passen zorg je ervoor dat de badkamer optimaal is voorbereid op een bezichtiging. Een schone, opgeruimde en verzorgde badkamer zorgt voor een positieve indruk bij potentiële kopers en kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw woning.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan