Zoeken binnen de website

Tips voor het klaarmaken van de badkamer voor een bezichtiging

14-03-2023

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis en verdient daarom extra aandacht tijdens een bezichtiging. Potentiële kopers willen zich namelijk kunnen voorstellen hoe het is om zich in deze ruimte te wassen en te ontspannen. In dit artikel geven we je vijf tips om de badkamer optimaal klaar te maken voor een bezichtiging.

Een opgeruimde badkamer met schone handdoeken en linnen voor het verkopen van je huis

Alle oppervlakken schoon en opgeruimd

Een schone en opgeruimde badkamer is een must voor een succesvolle bezichtiging. Zorg ervoor dat alle oppervlakken, zoals de wastafel, het toilet en de douche, schoon en netjes zijn. Haal alle persoonlijke spullen van het aanrecht en berg deze op in de kastjes.

Douchegordijnen en -deuren goed hangen

Een netjes opgehangen douchegordijn of -deur zorgt voor een verzorgde uitstraling van de badkamer. Zorg ervoor dat deze goed hangen en geen schimmelplekken hebben.

Hang nieuwe handdoeken op

Nieuwe handdoeken geven de badkamer een frisse uitstraling. Hang schone handdoeken op die er netjes uitzien en zorg ervoor dat ze goed opgevouwen zijn.

Hang al het linnen netjes op

Zorg ervoor dat alle handdoeken en washandjes netjes opgehangen zijn. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld handdoekhaken of een handdoekenrekje. Zorg ervoor dat er geen was op de grond of in de wasmand ligt.

Was opruimen

Zorg ervoor dat alle was opgeruimd is en dat er geen vuile was in de badkamer ligt. Berg deze op in een wasmand of waszak en zet deze uit het zicht.

Door deze vijf tips toe te passen zorg je ervoor dat de badkamer optimaal is voorbereid op een bezichtiging. Een schone, opgeruimde en verzorgde badkamer zorgt voor een positieve indruk bij potentiële kopers en kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw woning.

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Ik wil een afspraak maken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan