Zoeken binnen de website

Taxatiedagen: Ontdek de waarde van je woning

04-03-2024

De huizenmarkt in het lagere en middensegment lijkt momenteel weer te ontploffen, met inschrijvingen die aan de orde van de dag zijn. Tegelijkertijd blijven sommige huizen en appartementen wat langer op de markt. Misschien overweeg je te verhuizen of ben je benieuwd of je je hypotheekrente kunt verlagen. In beide gevallen is het cruciaal om de actuele waarde van je woning te kennen.

Rotterdamse Taxatiedagen: vraag de verwachte verkoopopbrengst van je woning op.

Gelukkig bieden wij je tijdens de Rotterdamse Taxatiedagen, van 4 tot en met 15 maart 2024, de kans om vrijblijvend de verwachte verkoopopbrengst van je woning te laten bepalen. Of je nu het formulier invult, ons belt op 010-2720000, of een mail stuurt naar info@langejan.com, onze ervaren makelaars staan voor je klaar om je te helpen ontdekken wat je woning echt waard is.

Maximaliseer je voordeel met de hoogste woz-waarde ooit

De WOZ-waarde speelt een belangrijke rol in het bepalen van je hypotheekrente. Een hoge WOZ-waarde kan je maandlasten verlagen door een gunstigere verhouding tussen je hypotheek en de waarde van je huis. Neem zeker contact op met je hypotheekbank om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte met automatische waardebepaling

Vul je gegevens in op onze website en ontvang regelmatig updates over de waarde van je huis. Of je nu kiest voor een geautomatiseerde waardebepaling of een vrijblijvende waardebepaling bij je thuis door een van onze makelaars, wij bieden diverse opties om aan je behoeften te voldoen.

Ontdek ons 12 stappenplan voor de verkoop van je woning

Met ons uitgekiende 12 stappenplan en de inzet van meer dan 50 marketingmiddelen garanderen we de optimale opbrengst voor je woning. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan en hoe we jouw woning op de markt zullen brengen? Laat het ons weten en ontdek de mogelijkheden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling of om meer te leren over ons unieke verkoopplan. Ons team van deskundigen staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van de waardebepaling tot aan de uiteindelijke verkoop.

Wil je meer weten over de waardebepaling van je woning of ons 12 stappenplan? Bel ons gerust of vul het formulier in. Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste beslissingen te maken voor de verkoop van je huis.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan