Zoeken binnen de website

Professionele onderhandelingen door aankoopmakelaar in Rotterdam

24-03-2023

Een van de belangrijkste taken van een aankoopmakelaar is onderhandelen. Dit gaat niet alleen over de prijs van een woning, maar ook over ontbindende voorwaarden voor financiering, oplevering en no-risk clausules. Hieronder delen we twee praktijkvoorbeelden van onze onderhandelingservaring.

Je aankoopmakelaar onderhandelt voor je huis

Aankoopmakelaar onderhandelt ook in een overspannen woningmarkt

Als de woningmarkt overspannen is, is het niet altijd nodig om direct te overbieden. In een recent geval hebben we een paar dagen gewacht en bleken we de enige geïnteresseerde partij te zijn. Hierdoor konden we het huis onder de vraagprijs, maar voor een marktconforme prijs aankopen.

Laatste euro's verdiend voor de aankoopklant

Een van onze klanten had in principe akkoord gegeven op het tegenvoorstel van de verkoper. Maar in het gesprek met de makelaar voelden we dat er nog ruimte was om verder te onderhandelen. We vroegen onze collega of we niet moesten proberen het verschil te delen. Dat zag hij ook zitten en zijn klant ging akkoord. Bij het telefoontje naar onze klant om hem te feliciteren, konden we hem nog een extra korting van een paar duizend euro geven.

Je eigen aankoopmakelaar in Rotterdam

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen als aankoopmakelaar in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel of Nieuwerkerk? En hoe wij de onderhandelingen met jou kunnen voeren? Neem gerust contact met ons op. Onze professionele makelaars staan voor je klaar.

Succesverhalen van onze aankoopmakelaars

Ben je benieuwd naar de resultaten die wij als aankoopmakelaar hebben behaald? Onze succesverhalen spreken boekdelen! Op onze speciale pagina met aangekochte woningen kun je zien hoe wij talrijke klanten hebben geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Van eerste (starters) woningen tot luxe panden, wij hebben een breed scala aan woningen succesvol aangekocht. Bezoek onze succesverhalenpagina voor inspirerende voorbeelden van hoe wij ook jouw aankoopproces soepel en succesvol kunnen laten verlopen.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan