Zoeken binnen de website

Professionele onderhandelingen door aankoopmakelaar in Rotterdam

24-03-2023

Een van de belangrijkste taken van een aankoopmakelaar is onderhandelen. Dit gaat niet alleen over de prijs van een woning, maar ook over ontbindende voorwaarden voor financiering, oplevering en no-risk clausules. Hieronder delen we twee praktijkvoorbeelden van onze onderhandelingservaring.

Je aankoopmakelaar onderhandelt voor je huis

Aankoopmakelaar onderhandelt ook in een overspannen woningmarkt

Als de woningmarkt overspannen is, is het niet altijd nodig om direct te overbieden. In een recent geval hebben we een paar dagen gewacht en bleken we de enige geïnteresseerde partij te zijn. Hierdoor konden we het huis onder de vraagprijs, maar voor een marktconforme prijs aankopen.

Laatste euro's verdiend voor de aankoopklant

Een van onze klanten had in principe akkoord gegeven op het tegenvoorstel van de verkoper. Maar in het gesprek met de makelaar voelden we dat er nog ruimte was om verder te onderhandelen. We vroegen onze collega of we niet moesten proberen het verschil te delen. Dat zag hij ook zitten en zijn klant ging akkoord. Bij het telefoontje naar onze klant om hem te feliciteren, konden we hem nog een extra korting van een paar duizend euro geven.

Je eigen aankoopmakelaar in Rotterdam

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen als aankoopmakelaar in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel of Nieuwerkerk? En hoe wij de onderhandelingen met jou kunnen voeren? Neem gerust contact met ons op. Onze professionele makelaars staan voor je klaar.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan