Zoeken binnen de website

Oranje huis niet goed voor verkoop 🧡

08-07-2024

Het Europees kampioenschap voetbal is in volle gang en nu, bij het bereiken van de halve finales, kleuren veel straten in Nederland oranje. Ongeveer 11 procent van de Nederlanders viert dit spektakel door hun straat of woning te versieren met vlaggetjes in oranje en rood-wit-blauw. Maar wat betekent dit voor de huizenverkoop? 🏠 ⚽️

Oranje huis niet goed voor verkoop | Advies van onze verkoopstylist: wacht met verkopen tijdens EK

Advies van onze verkoopstylist

Bij Makelaarskantoor Langejan adviseren we momenteel om even te wachten met het te koop zetten van je huis als je mee wilt doen aan de oranjegekte. Het versieren van je huis met vlaggetjes in de nationale kleuren kan namelijk potentiële kopers afschrikken. Onze verkoopstylist raadt aan om tot na het EK te wachten voordat je je huis op de markt brengt. Ook is het verstandig om geen foto’s van een versierd huis online te plaatsen, om zo een breder publiek aan te spreken.

Omgaan met versierde buren

Maar wat als je buren wel volop meedoen aan de oranjekoorts? Onze tip: bespreek dit van tevoren met je buren en met je makelaar. Een goede voorbereiding is essentieel om onaangename verrassingen voor potentiële kopers te voorkomen. 

Oranjekoorts en huizenverkoop

Het is echter niet zo dat oranjekoorts altijd slecht uitpakt bij huizenverkoop. Sommige mensen vinden het juist gezellig en zoeken naar een buurt met een levendige sfeer. Het versieren van huizen gebeurt niet alleen tijdens voetbaltoernooien, maar ook bij geboortes, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Mocht je toch je huis willen verkopen tijdens het EK, neem dan gerust contact op met Makelaarskantoor Langejan voor advies op maat. Wij staan klaar om je te helpen het maximale uit de verkoop van je huis te halen, ongeacht de kleur van je gevel!

De wedstrijd 🇳🇱 Nederland 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland wordt gespeeld op woensdag 10 juli om 21.00 uur in het Signal Iduna Park in Dortmund. Op naar Berlijn: Makelaarskantoor Langejan wenst het Nederlands voetbalelftal veel succes en hoopt op een prachtige overwinning!

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.
Dit vinden onze klanten

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan