Zoeken binnen de website

Makelaarskantoor Langejan uitgeroepen tot Beste Makelaar van Nederland én Rotterdam!

04-01-2021

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Makelaarskantoor Langejan heeft onlangs de prestigieuze titel 'Beste Makelaar van Nederland' gewonnen in het programma "Beste van". Deze erkenning is niet alleen een enorme eer voor ons team, maar het bevestigt ook dat onze inzet en toewijding om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten zijn vruchten afwerpt. Lees verder om meer te weten te komen over deze fantastische prestatie en hoe wij ons onderscheiden als het beste makelaarskantoor in Rotterdam!

Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam Zuid-Holland De Beste Makelaar van Nederland.

De verkiezing: Het programma "Beste van" is een jaarlijkse competitie die de beste bedrijven in verschillende categorieën erkent en beloont, waaronder makelaardij. In deze competitie worden makelaarskantoren beoordeeld op basis van klanttevredenheid, professionaliteit, kennis en innovatie.

Onze sleutel tot succes van de beste makelaar van Rotterdam

Bij Makelaarskantoor Langejan geloven we dat de sleutel tot ons succes ligt in onze toewijding om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Wij streven ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak te hanteren bij elke transactie, waarbij we rekening houden met de unieke wensen en behoeften van elke klant. Ons deskundige team van makelaars en medewerkers werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elke klant zich ondersteund en geïnformeerd voelt gedurende het hele koop- of verkoopproces.

Bovendien zijn we bij Makelaarskantoor Langejan trots op onze diepgaande kennis van de Rotterdamse woningmarkt. Door onze lokale expertise kunnen we onze klanten begeleiden bij het vinden van het perfecte huis of de perfecte koper in de dynamische en veelzijdige stad Rotterdam. Dit geld voor starters, doorstromers, uitstromers en bij erfenissen.

De toekomst van betrouwbaar makelaarschap: onze belofte aan jou

Na deze geweldige prestatie zijn we bij Makelaarskantoor Langejan vastbesloten om onze hoge normen en uitstekende service te blijven handhaven. We zullen blijven investeren in de groei en ontwikkeling van ons team, evenals in technologische innovaties die het koop- en verkoopproces voor onze klanten nog eenvoudiger en efficiënter maken.

Tot slot willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om al onze klanten, zowel huidige als voormalige, te bedanken voor hun vertrouwen en steun. Zonder jullie zou deze onderscheiding niet mogelijk zijn geweest. We kijken ernaar uit om jullie te blijven helpen bij al jullie woningbehoeften en om ons succes samen met jullie te vieren.

Tips van de Beste Makelaar van Rotterdam

Om onze waardering voor de erkenning te tonen en om iets terug te geven aan onze klanten en lezers, willen we enkele waardevolle tips delen die je kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een woning:

  1. Bereid je financieel voor: Voordat je begint met het zoeken naar een woning, is het belangrijk om je financiële situatie in kaart te brengen. Zorg ervoor dat je een duidelijk budget hebt en dat je op de hoogte bent van eventuele kosten die je kunt verwachten tijdens het koop- of verkoopproces.
  2. Doe marktonderzoek: Een goed begrip van de lokale woningmarkt kan je in een sterke onderhandelingspositie brengen. Onderzoek vergelijkbare woningen in de omgeving en houd rekening met factoren zoals locatie, grootte en staat van de woning.
  3. Maak gebruik van professionele hulp: Schakel een ervaren en betrouwbare makelaar in om je te begeleiden bij het kopen of verkopen van een woning. Bij Makelaarskantoor Langejan, de beste makelaar van Rotterdam, kunnen we je helpen bij het navigeren door de complexe woningmarkt en ervoor zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.
  4. Presenteer je woning op zijn best: Als je je woning wilt verkopen, zorg er dan voor dat deze er op zijn best uitziet. Ruim op, maak grondig schoon en voer eventuele kleine reparaties uit om potentiële kopers een positieve indruk te geven.
  5. Wees geduldig en realistisch: Het kopen of verkopen van een woning kan een emotioneel en stressvol proces zijn. Probeer geduldig en realistisch te blijven en onthoud dat het soms tijd kost om de perfecte woning te vinden of de juiste koper aan te trekken.

Neem contact op met de beste makelaar van Rotterdam

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Makelaarskantoor Langejan, de beste makelaar van Rotterdam, je kan helpen bij het kopen of verkopen van een woning? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij al je woningbehoeften.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.
Dit vinden onze klanten

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan