Zoeken binnen de website

Maak een goede eerste indruk met deze tips voor de entree en woonkamer tijdens een bezichtiging

13-03-2023

De eerste indruk die potentiële kopers krijgen van jouw woning is van groot belang tijdens een bezichtiging. De entree en woonkamer zijn daarbij de belangrijkste ruimtes. In dit artikel geven we je 5 essentiële tips om jouw entree en woonkamer optimaal voor te bereiden voor een bezichtiging.

Een opgeruimde en sfeervol ingerichte woonkamer voor het verkopen van je huis

Maak de entree uitnodigend

De entree van de woning is het eerste en laatste wat potentiële kopers zien. Het is daarom belangrijk om deze ruimte heel uitnodigend te maken. Zorg ervoor dat er niets slingerend ligt en dat de ruimte schoon en opgeruimd is. Dit geeft een goede eerste indruk en nodigt uit om verder te kijken.

Verwijder losse papieren en tijdschriften uit de woonkamer

Een opgeruimde woonkamer geeft een rustige en verzorgde uitstraling. Zorg er daarom voor dat losse papieren en tijdschriften zijn opgeruimd en niet meer in het zicht liggen.

Geen stapeltjes of dozen op de grond of bovenop een kast

Stapeltjes en dozen kunnen rommelig ogen en zorgen voor een onrustige sfeer. Zorg er daarom voor dat deze zijn opgeruimd en niet meer in het zicht staan. Zet bijvoorbeeld dozen in een kast of op zolder.

Schud de kussens op banken op

Een opgeruimde bank zorgt voor een rustige uitstraling. Schud daarom de kussens op banken op en zorg dat deze netjes liggen.

Zorg voor vers haardhout naast een nog werkende openhaard

Een openhaard geeft vaak een gezellige en warme sfeer in de woonkamer. Zorg daarom voor een beetje vers haardhout naast een nog werkende openhaard. Dit laat zien dat de openhaard goed functioneert en geeft een uitnodigende sfeer.

Door deze 5 tips toe te passen zorg je voor een goede eerste indruk tijdens de bezichtiging van jouw woning. Een uitnodigende entree en een opgeruimde woonkamer zorgen voor een rustige en verzorgde uitstraling. Een openhaard met vers haardhout geeft een gezellige sfeer en nodigt uit om te blijven.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan