Zoeken binnen de website

Maak een goede eerste indruk met deze tips voor de entree en woonkamer tijdens een bezichtiging

13-03-2023

De eerste indruk die potentiële kopers krijgen van jouw woning is van groot belang tijdens een bezichtiging. De entree en woonkamer zijn daarbij de belangrijkste ruimtes. In dit artikel geven we je 5 essentiële tips om jouw entree en woonkamer optimaal voor te bereiden voor een bezichtiging.

Een opgeruimde en sfeervol ingerichte woonkamer voor het verkopen van je huis

Maak de entree uitnodigend

De entree van de woning is het eerste en laatste wat potentiële kopers zien. Het is daarom belangrijk om deze ruimte heel uitnodigend te maken. Zorg ervoor dat er niets slingerend ligt en dat de ruimte schoon en opgeruimd is. Dit geeft een goede eerste indruk en nodigt uit om verder te kijken.

Verwijder losse papieren en tijdschriften uit de woonkamer

Een opgeruimde woonkamer geeft een rustige en verzorgde uitstraling. Zorg er daarom voor dat losse papieren en tijdschriften zijn opgeruimd en niet meer in het zicht liggen.

Geen stapeltjes of dozen op de grond of bovenop een kast

Stapeltjes en dozen kunnen rommelig ogen en zorgen voor een onrustige sfeer. Zorg er daarom voor dat deze zijn opgeruimd en niet meer in het zicht staan. Zet bijvoorbeeld dozen in een kast of op zolder.

Schud de kussens op banken op

Een opgeruimde bank zorgt voor een rustige uitstraling. Schud daarom de kussens op banken op en zorg dat deze netjes liggen.

Zorg voor vers haardhout naast een nog werkende openhaard

Een openhaard geeft vaak een gezellige en warme sfeer in de woonkamer. Zorg daarom voor een beetje vers haardhout naast een nog werkende openhaard. Dit laat zien dat de openhaard goed functioneert en geeft een uitnodigende sfeer.

Door deze 5 tips toe te passen zorg je voor een goede eerste indruk tijdens de bezichtiging van jouw woning. Een uitnodigende entree en een opgeruimde woonkamer zorgen voor een rustige en verzorgde uitstraling. Een openhaard met vers haardhout geeft een gezellige sfeer en nodigt uit om te blijven.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan