Zoeken binnen de website

Maak de keuken klaar voor een succesvolle bezichtiging

13-03-2023

De keuken is een belangrijke ruimte in huis en vaak een beslissende factor voor potentiële kopers tijdens een bezichtiging. Het is daarom belangrijk om de keuken goed voor te bereiden op een bezichtiging. In dit artikel geven we je 6 tips om de keuken optimaal klaar te maken.

Opgeruimde en schoongemaakte keuken met een leeg aanrechtblad en blinkende keukenapparatuur

Maak de apparatuur schoon aan de buitenzijde

De keukenapparatuur is vaak een blikvanger in de keuken. Zorg er daarom voor dat de apparatuur schoon is aan de buitenzijde. Dit geeft een verzorgde uitstraling en laat zien dat de keuken goed is onderhouden.

Reinig de voorzijde van keukenkastjes

Keukenkastjes kunnen snel vies worden en dit kan een slordige indruk geven. Reinig daarom de voorzijde van de keukenkastjes zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Zorg dat de afvalbak leeg is

Een volle afvalbak kan een onprettige geur verspreiden en zorgt voor een onverzorgde uitstraling. Zorg er daarom voor dat de afvalbak leeg is voordat er bezichtigingen plaatsvinden.

Maak de koelkastdeur leeg van notities

Notities op de koelkastdeur kunnen rommelig ogen. Zorg er daarom voor dat deze zijn weggehaald voordat er bezichtigingen plaatsvinden. Dit zorgt voor een opgeruimde uitstraling van de keuken.

Zorg voor een leeg en schoon aanrechtblad

Een leeg en schoon aanrechtblad zorgt voor een rustige en opgeruimde uitstraling van de keuken. Zorg er daarom voor dat het aanrechtblad leeg is en schoon oogt.

Door deze 6 tips toe te passen zorg je ervoor dat de keuken optimaal is voorbereid op een bezichtiging. Een schone en opgeruimde keuken zorgt voor een uitnodigende en verzorgde uitstraling, wat de kans op een succesvolle verkoop van jouw woning vergroot.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan