Zoeken binnen de website

Je huis optimaal presenteren voor de verkoop

30-03-2023

Als jij je woning gaat verkopen, wil je natuurlijk de hoogste opbrengst en dat het liefst zo snel mogelijk. Daarom is het belangrijk om je huis goed te presenteren. In dit artikel delen we een aantal tips met je, waarmee je je huis optimaal kunt presenteren.

Mooi gepresenteerd huis met een nette voortuin geeft een hogere verkoopopbrengst.

Rommel opruimen

Voordat je je huis gaat presenteren, is het belangrijk om alle rommel op te ruimen. Denk aan rondslingerende kleren, speelgoed van de kinderen en andere spullen die niet in het zicht mogen liggen. Door alles op te ruimen en op te bergen, zorg je ervoor dat je huis opgeruimd en netjes oogt.

Kleine klusjes in je huis doen

Kleine klusjes in je huis kunnen een groot verschil maken bij de presentatie van je huis. Zorg ervoor dat alles goed werkt, zoals de kranen, deuren en ramen. Maak kleine reparaties, zoals losse plinten en kapotte tegels. Kleine klusjes geven je huis een frisse uitstraling en laten zien dat je het goed hebt onderhouden.

De voortuin in orde brengen

De voortuin is het eerste wat potentiële kopers zien als ze naar je huis komen kijken. Zorg daarom dat de voortuin er netjes uitziet. Maak de stoep schoon, verwijder onkruid en zorg voor een mooie beplanting. Een fraai aangelegde voortuin geeft een positieve eerste indruk op kopers die jouw huis komen bezichtigen.

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van je huis? Neem dan contact op met Langejan, dé woningmakelaar in Rotterdam. Wij helpen je graag met een vrijblijvende waardebepaling en geven je advies over het presenteren van je huis.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan