Zoeken binnen de website

Je huis optimaal presenteren voor de verkoop

30-03-2023

Als jij je woning gaat verkopen, wil je natuurlijk de hoogste opbrengst en dat het liefst zo snel mogelijk. Daarom is het belangrijk om je huis goed te presenteren. In dit artikel delen we een aantal tips met je, waarmee je je huis optimaal kunt presenteren.

Mooi gepresenteerd huis met een nette voortuin geeft een hogere verkoopopbrengst.

Rommel opruimen

Voordat je je huis gaat presenteren, is het belangrijk om alle rommel op te ruimen. Denk aan rondslingerende kleren, speelgoed van de kinderen en andere spullen die niet in het zicht mogen liggen. Door alles op te ruimen en op te bergen, zorg je ervoor dat je huis opgeruimd en netjes oogt.

Kleine klusjes in je huis doen

Kleine klusjes in je huis kunnen een groot verschil maken bij de presentatie van je huis. Zorg ervoor dat alles goed werkt, zoals de kranen, deuren en ramen. Maak kleine reparaties, zoals losse plinten en kapotte tegels. Kleine klusjes geven je huis een frisse uitstraling en laten zien dat je het goed hebt onderhouden.

De voortuin in orde brengen

De voortuin is het eerste wat potentiële kopers zien als ze naar je huis komen kijken. Zorg daarom dat de voortuin er netjes uitziet. Maak de stoep schoon, verwijder onkruid en zorg voor een mooie beplanting. Een fraai aangelegde voortuin geeft een positieve eerste indruk op kopers die jouw huis komen bezichtigen.

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van je huis? Neem dan contact op met Langejan, dé woningmakelaar in Rotterdam. Wij helpen je graag met een vrijblijvende waardebepaling en geven je advies over het presenteren van je huis.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan