Zoeken binnen de website

Hoe een aankoopmakelaar samen met jou een bod bepaalt

02-01-2023

Een van de belangrijkste taken van een aankoopmakelaar is het bepalen van een passend bod op een woning. Dit is een cruciale stap in het aankoopproces en vereist deskundige kennis en ervaring. Bij het bepalen van een bod werken wij samen met jou om de best mogelijke deal te krijgen. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan.

Wij bieden deskundige begeleiding en advies op maat, zodat jij met een gerust hart de woningmarkt kunt betreden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Een aankoopmakelaar biedt op basis van de waarde van het huis

Bij het bepalen van een bod zijn wij niet afhankelijk van de vraagprijs. Onze biedingen zijn gebaseerd op de door ons vastgestelde waarde van de woning. Wanneer jij van mening bent dat de vraagprijs te hoog is, adviseren wij je gerust om niet direct een bod uit te brengen of om even te wachten. Dit kan het voor de verkoper duidelijk maken dat de woning niet voor de gevraagde prijs verkocht kan worden, wat jouw onderhandelingspositie kan versterken.

Wij zijn er om jou te begeleiden in het biedingsproces en kunnen je adviseren over de waarde van de woning en wat een realistisch bod zou zijn. Ons doel is om jou te helpen de woning tegen de best mogelijke prijs aan te kopen.

Flexibele biedingsstrategieën

In sommige situaties kan het voordelig zijn om een zogenaamd 'knockout bod' uit te brengen met een deadline. Dit kan ertoe leiden dat je de woning snel en tegen gunstige voorwaarden kunt aankopen. Echter, soms is het beter om even af te wachten en te observeren hoe de markt zich ontwikkelt. Een te vroeg bod kan andere potentiële kopers aantrekken, waardoor er een inschrijvingsprocedure ontstaat en de prijs verder kan stijgen.

Wij adviseren je over de beste biedingsstrategie, afhankelijk van de situatie en jouw wensen. Samen bepalen we de beste koers voor het doen van een bod.

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Onze aankoopmakelaars staan altijd aan jouw zijde en bieden deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap in het aankoopproces. Wij werken nauw samen met jou om de best mogelijke woning te vinden en deze tegen de best mogelijke prijs aan te kopen.

Ons doel is om samen met jou een passende woning te vinden en aan te kopen tegen de best mogelijke voorwaarden. Wij bieden deskundige begeleiding en advies op maat, maar uiteindelijk ben jij degene die de beslissingen neemt. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden, zodat jij met een gerust hart de woningmarkt kunt betreden.

Neem je eigen aankoopmakelaar mee

Ben jij op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam en omstreken die jou kan helpen bij het bepalen van een passend bod op jouw droomwoning? Wij staan voor je klaar!

Met onze uitgebreide kennis en expertise van de woningmarkt in Rotterdam en omstreken, kunnen wij jou adviseren over de beste biedingsstrategieën, afhankelijk van de situatie en jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je de woning tegen de best mogelijke prijs aankoopt, zonder dat je teveel betaalt.

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze aankoopmakelaars jou kunnen helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Samen bepalen we de beste koers voor het doen van een succesvol bod!

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan