Zoeken binnen de website

Het opgeruimd en aantrekkelijk maken van de slaapkamer bij de verkoop van een woning

10-04-2023

De slaapkamer is een belangrijke ruimte bij de verkoop van een woning. Het is de plek waar potentiële kopers zich kunnen voorstellen om te ontspannen en tot rust te komen. Daarom is het belangrijk om de slaapkamer opgeruimd en aantrekkelijk te maken voor kijkers. Hieronder vind je enkele handige tips voor het voorbereiden van de slaapkamer voordat de woning in de verkoop gaat.

Een opgeruimde slaapkamer geeft een goede uitstraling voor je woning.

Rommel opruimen

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de slaapkamer er netjes en georganiseerd uit te laten zien, is het opruimen van rommel. Zorg ervoor dat alles wat niet nodig is, wordt opgeslagen of weggegooid. Verwijder stapels kleding, schoenen en andere spullen die op de vloer liggen of op meubels zijn gestapeld. Een opgeruimde slaapkamer creëert een gevoel van rust en ruimte, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van de kamer.

Meubilair en spullen neerzetten

Zet het meubilair en de spullen in de slaapkamer zo neer dat je makkelijk door de kamer kunt lopen. Houd de ruimte open en vermijd dat meubels of andere spullen te dicht op elkaar staan. Dit kan kopers helpen zich voor te stellen hoe ze hun eigen spullen in de kamer kunnen neerzetten. Een slimme indeling kan bovendien de ruimte groter laten lijken dan deze in werkelijkheid is.

Het is belangrijk om de woning goed voor te bereiden voordat deze in de verkoop gaat. Door een opgeruimde en nette woning te presenteren, krijgen potentiële kopers een betere indruk van de ruimte en mogelijkheden van de woning. Met behulp van bovenstaande tips voor de woonkamer en slaapkamer, kun je ervoor zorgen dat je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Door de tijd te nemen om deze ruimtes goed voor te bereiden, vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan