Zoeken binnen de website

Het klaarmaken van de badkamer bij de verkoop van je woning

28-04-2023

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Potentiële kopers willen graag een schone en opgeruimde badkamer zien. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw badkamer er op zijn best uitziet tijdens een bezichtiging? In deze tekst geven we je handige tips om de badkamer in topconditie te brengen voordat je huis in de verkoop gaat.

Schone badkamer voor het verkopen van je huis

Maak de badkamer schoon en opgeruimd

Het is belangrijk dat alle oppervlakken in de badkamer schoon en opgeruimd zijn. Zorg dat er geen rondslingerende handdoeken, kledingstukken of andere spullen liggen. Verwijder eventuele kalkaanslag en maak de badkuip, douche en wastafel grondig schoon. Zorg ervoor dat er geen vuil in de afvoer zit en dat de afvoer goed doorloopt.

Zorg voor goede ventilatie

Een goed geventileerde badkamer is belangrijk. Zorg daarom voor voldoende ventilatie tijdens de bezichtiging. Door de afzuigkap bovenin de badkamer aan te zetten, wordt vochtige lucht afgevoerd. Ook kun je ervoor kiezen om de binnendeur van de badkamer op een kier te laten staan, zodat er frisse lucht de badkamer in kan stromen.

Repareer druppende kranen en verwijder schimmel

Kapotte of druppende kranen zijn niet alleen vervelend, maar maken ook een slechte indruk op potentiële kopers. Repareer daarom alle kranen en zorg dat ze goed werken. Eventuele schimmelplekken moeten worden verwijderd. Hiervoor zijn speciale producten verkrijgbaar bij de doe-het-zelfwinkel.

Met deze tips voor de voorbereiding van je woning voordat deze in de verkoop staat, ben je goed voorbereid om potentiële kopers te ontvangen in je badkamer. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken en te zorgen voor een opgeruimde, schone en uitnodigende woning. Vergeet niet dat kleine details een groot verschil kunnen maken. Door deze tips toe te passen, vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van je woning.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan