Zoeken binnen de website

Het klaarmaken van de badkamer bij de verkoop van je woning

28-04-2023

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Potentiële kopers willen graag een schone en opgeruimde badkamer zien. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw badkamer er op zijn best uitziet tijdens een bezichtiging? In deze tekst geven we je handige tips om de badkamer in topconditie te brengen voordat je huis in de verkoop gaat.

Schone badkamer voor het verkopen van je huis

Maak de badkamer schoon en opgeruimd

Het is belangrijk dat alle oppervlakken in de badkamer schoon en opgeruimd zijn. Zorg dat er geen rondslingerende handdoeken, kledingstukken of andere spullen liggen. Verwijder eventuele kalkaanslag en maak de badkuip, douche en wastafel grondig schoon. Zorg ervoor dat er geen vuil in de afvoer zit en dat de afvoer goed doorloopt.

Zorg voor goede ventilatie

Een goed geventileerde badkamer is belangrijk. Zorg daarom voor voldoende ventilatie tijdens de bezichtiging. Door de afzuigkap bovenin de badkamer aan te zetten, wordt vochtige lucht afgevoerd. Ook kun je ervoor kiezen om de binnendeur van de badkamer op een kier te laten staan, zodat er frisse lucht de badkamer in kan stromen.

Repareer druppende kranen en verwijder schimmel

Kapotte of druppende kranen zijn niet alleen vervelend, maar maken ook een slechte indruk op potentiële kopers. Repareer daarom alle kranen en zorg dat ze goed werken. Eventuele schimmelplekken moeten worden verwijderd. Hiervoor zijn speciale producten verkrijgbaar bij de doe-het-zelfwinkel.

Met deze tips voor de voorbereiding van je woning voordat deze in de verkoop staat, ben je goed voorbereid om potentiële kopers te ontvangen in je badkamer. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken en te zorgen voor een opgeruimde, schone en uitnodigende woning. Vergeet niet dat kleine details een groot verschil kunnen maken. Door deze tips toe te passen, vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van je woning.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan