Zoeken binnen de website

Funderingsproblemen in Rotterdam en de rol van de aankoopmakelaar

20-02-2023

De fundering van een woning is vaak het meest onderschatte deel van een woning. Als koper wil je er zeker van zijn dat de fundering van de woning in goede staat is. Een professionele aankoopmakelaar in Rotterdam is zeer bedreven in het beoordelen van de staat van de fundering van een woning en kan je hierbij helpen. Lees een paar praktijkvoorbeelden.

Ontdek de waarheid over funderingsproblemen met de expertise van jouw aankoopmakelaar

Praktijkvoorbeelden van funderingsproblemen en de rol van de aankoopmakelaar

Hieronder delen we enkele praktijkvoorbeelden van onze ervaring met funderingsproblemen en de rol die onze aankoopmakelaars spelen bij het adviseren van onze klanten:

Funderingsproblemen en scheefstand

Een nieuwe potentiële aankoopklant belde ons op dat hij een leuk appartement had gezien. De fundering moest echter worden hersteld, maar dat was al betaald door de verkoper. Verder was het appartement scheef gezakt en werd hij een beetje misselijk van de scheefstand, maar dat zou toch wel wennen dacht hij. Onze reactie was om samen het appartement te bekijken en vervolgens op ons kantoor verder te praten. Na grondig onderzoek hebben we onze klant geadviseerd om niet tot aankoop over te gaan, omdat het appartement nooit meer recht zou komen te staan en het gevoel van misselijkheid nooit zou verdwijnen.

Funderingsproblemen en houdbaarheid

Tijdens een open huis van een ander makelaarskantoor hoorden wij de makelaar zeggen: "De fundering valt wel mee bij dit huis. Er is een onderzoek gedaan en het valt niet in de categorie 0-1 of 1-5 jaar, maar gelukkig in de categorie 5-10 jaar." Echter, 5-10 jaar betekent gewoon dat de fundering binnen die periode moet worden hersteld en dat over 5-10 jaar de scheefstand en scheuren duidelijk merkbaar zullen worden. Onze cliënt heeft uiteraard niet tot aankoop besloten.

Waar tref je funderingsproblemen aan in Rotterdam?

Funderingsproblemen tref je aan in de oude wijken van Rotterdam, zoals Kralingen, Hillegersberg, Oude Noorden, Kleiwegkwartier en West. Onze aankoopmakelaars hebben een scherp oog voor het herkennen van funderingsproblemen en maken daarnaast gebruik van online tools die ons hierbij helpen.

Onze aankoopmakelaars in Rotterdam kunnen je helpen bij het kopen van een woning

Als je op zoek bent naar een professionele aankoopmakelaar in Rotterdam die je kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt en zijn bedreven in het beoordelen van de staat van de fundering van een woning.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning in Rotterdam of juist jouw woning wilt verkopen, wij kunnen je helpen bij elke stap van het proces. Onze diensten omvatten onder andere het bepalen van de juiste verkoopprijs, het maken van professionele foto's en het plaatsen van advertenties voor de verkoop van jouw woning. Daarnaast kunnen we je helpen bij het bezichtigen van woningen, het onderhandelen over de prijs en het opstellen van het koopcontract.

Waarom kiezen voor onze aankoopmakelaars in Rotterdam? Hier zijn enkele redenen:

  • Ervaring: Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt en kennen de stad op hun duimpje.
  • Klantgericht: Bij onze makelaardij staat de klant altijd centraal. Wij bieden persoonlijke service en maatwerkoplossingen voor al onze klanten.
  • Betrouwbaar: Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en werkt volgens strikte ethische en professionele normen.
  • Effectief: Onze makelaars hebben de expertise en middelen om jouw woning snel en voor de beste prijs te verkopen, of jou te helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning in Rotterdam.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan