Zoeken binnen de website

Funderingsproblemen in Rotterdam en de rol van de aankoopmakelaar

20-02-2023

De fundering van een woning is vaak het meest onderschatte deel van een woning. Als koper wil je er zeker van zijn dat de fundering van de woning in goede staat is. Een professionele aankoopmakelaar in Rotterdam is zeer bedreven in het beoordelen van de staat van de fundering van een woning en kan je hierbij helpen. Lees een paar praktijkvoorbeelden.

Ontdek de waarheid over funderingsproblemen met de expertise van jouw aankoopmakelaar

Praktijkvoorbeelden van funderingsproblemen en de rol van de aankoopmakelaar

Hieronder delen we enkele praktijkvoorbeelden van onze ervaring met funderingsproblemen en de rol die onze aankoopmakelaars spelen bij het adviseren van onze klanten:

Funderingsproblemen en scheefstand

Een nieuwe potentiële aankoopklant belde ons op dat hij een leuk appartement had gezien. De fundering moest echter worden hersteld, maar dat was al betaald door de verkoper. Verder was het appartement scheef gezakt en werd hij een beetje misselijk van de scheefstand, maar dat zou toch wel wennen dacht hij. Onze reactie was om samen het appartement te bekijken en vervolgens op ons kantoor verder te praten. Na grondig onderzoek hebben we onze klant geadviseerd om niet tot aankoop over te gaan, omdat het appartement nooit meer recht zou komen te staan en het gevoel van misselijkheid nooit zou verdwijnen.

Funderingsproblemen en houdbaarheid

Tijdens een open huis van een ander makelaarskantoor hoorden wij de makelaar zeggen: "De fundering valt wel mee bij dit huis. Er is een onderzoek gedaan en het valt niet in de categorie 0-1 of 1-5 jaar, maar gelukkig in de categorie 5-10 jaar." Echter, 5-10 jaar betekent gewoon dat de fundering binnen die periode moet worden hersteld en dat over 5-10 jaar de scheefstand en scheuren duidelijk merkbaar zullen worden. Onze cliënt heeft uiteraard niet tot aankoop besloten.

Waar tref je funderingsproblemen aan in Rotterdam?

Funderingsproblemen tref je aan in de oude wijken van Rotterdam, zoals Kralingen, Hillegersberg, Oude Noorden, Kleiwegkwartier en West. Onze aankoopmakelaars hebben een scherp oog voor het herkennen van funderingsproblemen en maken daarnaast gebruik van online tools die ons hierbij helpen.

Onze aankoopmakelaars in Rotterdam kunnen je helpen bij het kopen van een woning

Als je op zoek bent naar een professionele aankoopmakelaar in Rotterdam die je kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt en zijn bedreven in het beoordelen van de staat van de fundering van een woning.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning in Rotterdam of juist jouw woning wilt verkopen, wij kunnen je helpen bij elke stap van het proces. Onze diensten omvatten onder andere het bepalen van de juiste verkoopprijs, het maken van professionele foto's en het plaatsen van advertenties voor de verkoop van jouw woning. Daarnaast kunnen we je helpen bij het bezichtigen van woningen, het onderhandelen over de prijs en het opstellen van het koopcontract.

Waarom kiezen voor onze aankoopmakelaars in Rotterdam? Hier zijn enkele redenen:

  • Ervaring: Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt en kennen de stad op hun duimpje.
  • Klantgericht: Bij onze makelaardij staat de klant altijd centraal. Wij bieden persoonlijke service en maatwerkoplossingen voor al onze klanten.
  • Betrouwbaar: Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en werkt volgens strikte ethische en professionele normen.
  • Effectief: Onze makelaars hebben de expertise en middelen om jouw woning snel en voor de beste prijs te verkopen, of jou te helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning in Rotterdam.

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan