Zoeken binnen de website

Een opgeruimde en schone keuken bij de verkoop van je woning

03-04-2023

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis en kan een grote invloed hebben op de potentiële kopers. Een schone en opgeruimde keuken kan bijdragen aan de verkoop van je woning. Hieronder volgen enkele tips om uw keuken er op zijn best uit te laten zien.

Een schone en opgeruimde keuken voor het verkopen van een woning

Apparatuur schoonmaken en reorganiseren

Zorg ervoor dat alle apparatuur, zoals de koelkast, vaatwasser, magnetron en oven, aan de buitenkant grondig is schoongemaakt. Vergeet niet om ook de binnenkant van de oven schoon te maken. Reinig of vervang het filter van de afzuigkap en maak de voorzijde van de keukenkastjes schoon. Zorg dat uw keukenapparatuur netjes en opgeruimd is, zodat potentiële kopers zich een goed beeld kunnen vormen van de beschikbare ruimte.

Keukenkastjes opruimen en reorganiseren

Een van de belangrijkste aspecten van een opgeruimde keuken is de organisatie van de keukenkastjes. Maak deze grondig schoon en organiseer ze op een manier die het beste past bij de ruimte en het gebruik ervan. Verwijder onnodige items en zorg ervoor dat de rest goed georganiseerd is.

De koelkastdeur leegmaken

Verwijder alle notities, memo's en andere items van de koelkastdeur. Een lege deur creëert een nettere en opgeruimde uitstraling.

Een opgeruimde en schone keuken is dus een belangrijk onderdeel bij de verkoop van een woning. Met deze tips zorg je ervoor dat de keuken er netjes en georganiseerd uitziet voor potentiële kopers. Door het schoonmaken van de keukenapparatuur, het organiseren van de keukenkastjes en het leegmaken van de koelkastdeur creëer je een ruimte die aantrekkelijk is voor kopers. Vergeet ook niet om andere ruimtes in huis op te ruimen en te reinigen voor een optimale presentatie van de woning. Zo vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan