Zoeken binnen de website

Creëer sfeer in de woonkamer voor potentiële kopers

27-03-2023

De woonkamer is vaak het middelpunt van een woning en daarom erg belangrijk bij de verkoop. Potentiële kopers willen graag een goede indruk krijgen van deze ruimte en zich voorstellen hoe ze hier kunnen ontspannen en genieten. In deze tekst geven we je handige tips om de woonkamer uitnodigend te maken voor potentiële kopers.

Een stijlvol ingerichte woonkamer met sfeervolle decoratie en gezellige verlichting

Vers hout naast de openhaard en netjes opgeruimd

Als je een open haard hebt, zorg dan voor een stapeltje vers haardhout naast de openhaard. Dit zorgt voor een sfeervolle uitstraling en geeft potentiële kopers de mogelijkheid om zich voor te stellen hoe het zou zijn om op een koude winterdag bij de open haard te zitten. Daarnaast is het belangrijk om geen stapeltjes of dozen op de grond of op de bovenkant van een kast te hebben staan. Hierdoor oogt de ruimte opgeruimd en ruimtelijk, wat bijdraagt aan een goede eerste indruk bij potentiële kopers.

Sfeer creëren met decoratie en verlichting

Maak de woonkamer extra sfeervol door decoratie toe te voegen, zoals mooie kussens, kaarsen en schilderijen. Kies voor neutrale kleuren en stijlvolle accessoires om de woonkamer een luxe uitstraling te geven. Verder is goede verlichting belangrijk om de ruimte goed tot zijn recht te laten komen. Kies voor verschillende lichtbronnen, zoals plafondlampen, tafellampen en eventueel zelfs sfeerverlichting om een warme en gezellige sfeer te creëren.

Geen rommel

Een opgeruimde woonkamer is belangrijk bij de verkoop van je huis. Zorg er daarom voor dat er geen stapeltjes of dozen op de grond of op de bovenkant van een kast liggen. Dit kan de ruimte rommelig en ongeorganiseerd doen lijken. Zorg er ook voor dat alle vaste kasten netjes, schoon en opgeruimd zijn. Potentiële kopers willen in alle kasten kijken, dus zorg dat ze er goed uitzien.

Kortom, het is belangrijk om de woonkamer uitnodigend te maken voor potentiële kopers. Door te zorgen voor vers haardhout bij een open haard, een opgeruimde indruk en stijlvolle decoratie en verlichting, creëer je een sfeervolle en uitnodigende woonkamer waar potentiële kopers zich direct thuis zullen voelen.

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan