Zoeken binnen de website

Copaan: het zoekplatform dat woningen waardeert volgens jouw wensen

31-05-2023

Bij ons makelaarskantoor streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van hun ideale woning. Daarom zijn we trots om het Copaan Zoeksysteem te gebruiken, een uniek platform dat woningen een score geeft op basis van jouw wensen en eisen. Het grote verschil met andere systemen is dat Copaan je niet beperkt tot alleen woningen die volledig aan jouw criteria voldoen, maar je een beter inzicht geeft in alle beschikbare opties.

Aankoopmakelaar Langejan met Copaan vind je de koopwoning die aan al je wensen voldoet.

Hoe werkt Copaan bij onze aankoopmakelaar?

Copaan werkt met een scoringssysteem dat alle huizen die te koop staan beoordeelt op basis van jouw wensen. In plaats van woningen volledig uit te sluiten als ze niet aan één van je criteria voldoen, krijgen ze bij Copaan een score en wordt aangegeven welke aspecten wel of niet overeenkomen met jouw voorkeuren. Zo kun je zelf bepalen of een huis met een iets lagere score toch interessant is, omdat het verder goed aansluit bij jouw wensen.

Stel, je wilt graag een huis met 5 slaapkamers. In andere systemen kun je alleen huizen met minder slaapkamers uitsluiten, waardoor je die niet te zien krijgt. Bij Copaan krijgt een huis met 4 slaapkamers een score en wordt aangegeven dat het aantal slaapkamers minder is dan jouw gewenste 5. Je kunt dan zelf beoordelen of het huis verder perfect is en of je genoegen neemt met 4 slaapkamers, of wellicht een 5e slaapkamer kunt realiseren.

Copaan werkt op deze manier met alle criteria die je maar kunt bedenken, zoals buurten, woonoppervlakte, tuin, staat van onderhoud, soort verwarming, enzovoort. Het systeem helpt je om je gedachten te vormen over een huis en een weloverwogen beslissing te nemen.

Bekijk hieronder een filmpje, lees verder onder het filmpje of maak direct een gratis proefaccount aan en probeer het zelf uit!

Stap 1: Persoonlijke inlogcode
Als klant van ons makelaarskantoor ontvang je een persoonlijke inlogcode, waarmee je toegang krijgt tot het Copaan-systeem. Zo kun je op elk gewenst moment aan de slag met het vinden van jouw droomwoning.

Stap 2: Woonwensen
In het systeem vul je gemakkelijk je woonwensen in. Je wordt stap voor stap door het proces geleid en kunt aan de wensen die je echt belangrijk vindt een hoge prioriteit geven. Zo maken we onderscheid tussen absolute voorwaarden en 'nice-to-haves'.

Stap 3: Direct de beste matches zien
Copaan selecteert overzichtelijk de beste matches op basis van de scores en toont de plus- en minpunten van alle woningen die aan jouw wensen en prioriteiten voldoen.

Stap 4: Actueel aanbod via mail of app
Je ontvangt dagelijks een overzicht van alle passende woningen, vaak nog voordat ze op Funda staan. Deze matches worden direct via de mail of Copaan-app verstuurd. Door alle details te bekijken krijg je een goed totaalbeeld van de woning en sluit je eventuele verrassingen uit. Vervolgens bepaal jij of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. Als je interesse hebt, klik je op 'Woning bezichtigen' en breng je jouw aankoopmakelaar direct op de hoogte.

Samen met de aankoopmakelaars van Langejan vorm je één effectief team

Door gebruik te maken van het Copaan Zoeksysteem kunnen wij als makelaarskantoor jou optimaal ondersteunen bij de grootste aankoop van je leven. We vinden precies de woningen die aan jouw eisen en wensen voldoen, en door de heldere weergave van scores, plus- en minpunten mis je niets. Dankzij directe alerts (per mail of via de app) blijf je altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. Zo vormen jij, het Copaan-systeem en onze NVM aankoopmakelaar samen één effectief team op weg naar jouw droomwoning.

Met Copaan ben je verzekerd van een persoonlijke en flexibele aanpak, waarbij je zelf de controle behoudt over jouw woonwensen en prioriteiten. Ons makelaarskantoor staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van jouw ideale woning, en dankzij Copaan kunnen we dat nog beter en efficiënter doen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het Copaan Zoeksysteem jou kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Ontdek Copaan, hét innovatieve zoekplatform voor jouw droomwoning! Beoordeelt huizen op basis van jouw wensen. Maak nu een gratis proefaccount!

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.
Dit vinden onze klanten

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan