Zoeken binnen de website

Copaan: het zoekplatform dat woningen waardeert volgens jouw wensen

03-05-2023

Bij ons makelaarskantoor streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van hun ideale woning. Daarom zijn we trots om het Copaan Zoeksysteem te gebruiken, een uniek platform dat woningen een score geeft op basis van jouw wensen en eisen. Het grote verschil met andere systemen is dat Copaan je niet beperkt tot alleen woningen die volledig aan jouw criteria voldoen, maar je een beter inzicht geeft in alle beschikbare opties.

Aankoopmakelaar Langejan met Copaan vind je de koopwoning die aan al je wensen voldoet

Hoe werkt Copaan bij onze aankoopmakelaar?

Copaan werkt met een scoringssysteem dat alle huizen die te koop staan beoordeelt op basis van jouw wensen. In plaats van woningen volledig uit te sluiten als ze niet aan één van je criteria voldoen, krijgen ze bij Copaan een score en wordt aangegeven welke aspecten wel of niet overeenkomen met jouw voorkeuren. Zo kun je zelf bepalen of een huis met een iets lagere score toch interessant is, omdat het verder goed aansluit bij jouw wensen.

Stel, je wilt graag een huis met 5 slaapkamers. In andere systemen kun je alleen huizen met minder slaapkamers uitsluiten, waardoor je die niet te zien krijgt. Bij Copaan krijgt een huis met 4 slaapkamers een score en wordt aangegeven dat het aantal slaapkamers minder is dan jouw gewenste 5. Je kunt dan zelf beoordelen of het huis verder perfect is en of je genoegen neemt met 4 slaapkamers, of wellicht een 5e slaapkamer kunt realiseren.

Copaan werkt op deze manier met alle criteria die je maar kunt bedenken, zoals buurten, woonoppervlakte, tuin, staat van onderhoud, soort verwarming, enzovoort. Het systeem helpt je om je gedachten te vormen over een huis en een weloverwogen beslissing te nemen.

Bekijk hieronder een filmpje, lees verder onder het filmpje of maak direct een gratis proefaccount aan en probeer het zelf uit!

Stap 1: Persoonlijke inlogcode
Als klant van ons makelaarskantoor ontvang je een persoonlijke inlogcode, waarmee je toegang krijgt tot het Copaan-systeem. Zo kun je op elk gewenst moment aan de slag met het vinden van jouw droomwoning.

Stap 2: Woonwensen
In het systeem vul je gemakkelijk je woonwensen in. Je wordt stap voor stap door het proces geleid en kunt aan de wensen die je echt belangrijk vindt een hoge prioriteit geven. Zo maken we onderscheid tussen absolute voorwaarden en 'nice-to-haves'.

Stap 3: Direct de beste matches zien
Copaan selecteert overzichtelijk de beste matches op basis van de scores en toont de plus- en minpunten van alle woningen die aan jouw wensen en prioriteiten voldoen.

Stap 4: Actueel aanbod via mail of app
Je ontvangt dagelijks een overzicht van alle passende woningen, vaak nog voordat ze op Funda staan. Deze matches worden direct via de mail of Copaan-app verstuurd. Door alle details te bekijken krijg je een goed totaalbeeld van de woning en sluit je eventuele verrassingen uit. Vervolgens bepaal jij of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. Als je interesse hebt, klik je op 'Woning bezichtigen' en breng je jouw aankoopmakelaar direct op de hoogte.

Samen met de aankoopmakelaars van Langejan vorm je één effectief team

Door gebruik te maken van het Copaan Zoeksysteem kunnen wij als makelaarskantoor jou optimaal ondersteunen bij de grootste aankoop van je leven. We vinden precies de woningen die aan jouw eisen en wensen voldoen, en door de heldere weergave van scores, plus- en minpunten mis je niets. Dankzij directe alerts (per mail of via de app) blijf je altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. Zo vormen jij, het Copaan-systeem en onze NVM aankoopmakelaar samen één effectief team op weg naar jouw droomwoning.

Met Copaan ben je verzekerd van een persoonlijke en flexibele aanpak, waarbij je zelf de controle behoudt over jouw woonwensen en prioriteiten. Ons makelaarskantoor staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van jouw ideale woning, en dankzij Copaan kunnen we dat nog beter en efficiënter doen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het Copaan Zoeksysteem jou kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Ontdek Copaan, hét innovatieve zoekplatform voor jouw droomwoning! Beoordeelt huizen op basis van jouw wensen. Maak nu een gratis proefaccount!

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan