Zoeken binnen de website

Allround Stagiair gezocht

12-01-2024

Ben jij op zoek naar een stage waarin je alle facetten van het makelaarsvak ontdekt? Wij bieden een kans voor een Allround Stagiair om ons kleine, hechte team te versterken. Bij ons makelaarskantoor, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonhuizen in de regio Rotterdam, krijg je de unieke mogelijkheid om de benodigde vaardigheden en kennis op te doen om een succesvolle makelaar te worden.

Stagiair gezocht NVM Makelaarskantoor Langejan Rotterdam

Wat wij verwachten

Makelaarskantoor Langejan is op zoek naar een enthousiaste en leergierige Allround Stagiair die zich wil verdiepen in de wereld van vastgoed en het vak van makelaar. Tijdens je stage bij ons kantoor krijg je de kans om mee te draaien in de dagelijkse praktijk en de veelzijdigheid van het makelaarsvak van dichtbij te ervaren. Wij zoeken een stagiair die proactief is, goed in teamverband kan werken en zich volledig inzet om alle facetten van het vak te leren kennen.

Jouw rol

Als Allround Stagiair bij Makelaarskantoor Langejan word je betrokken bij diverse activiteiten die centraal staan in het makelaarsvak. Je assisteert bij het opstellen van koopcontracten, het organiseren van bezichtigingen, en het onderhouden van contacten met klanten. Daarnaast krijg je de kans om marktanalyses te doen en je te verdiepen in de lokale vastgoedmarkt. Jouw inzet en bijdrage zullen essentieel zijn in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse werkzaamheden.

Wat je kunt verwachten

Bij Makelaarskantoor Langejan kom je terecht in een dynamische en leerzame omgeving waar je ondersteuning krijgt van ervaren professionals. Wij bieden een uitgebreid inwerkprogramma aan en je krijgt voldoende ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Aan het einde van je stage heb je waardevolle praktijkervaring opgedaan en ben je klaar om de theorie zelfstandig in praktijk te brengen.

Over Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan is een gerenommeerd makelaarskantoor gevestigd in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed in de regio en staan bekend om onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Ons kantoor combineert jarenlange ervaring met innovatieve technieken om de beste service te bieden aan onze klanten. Bij Makelaarskantoor Langejan werk je in een enthousiast en professioneel team dat zich inzet voor het beste resultaat.

Stage lopen bij Makelaarskantoor Langejan?

Ben jij de Allround Stagiair die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@langejan.com en begin aan je avontuur in de wereld van vastgoed bij Makelaarskantoor Langejan!

Veelgestelde vragen (ver)kopen van je huis makelaar Rotterdam
Heb je hier nog vragen over?
We staan voor je klaar!
Stuur ons eenvoudig een berichtje, dan nemen we contact met je op.
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren Makelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Waar mogen we jou bij helpen?

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan