Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Anna van Saksenhof aankoopmakelaar Rotterdam

Succesvolle aankoop door onze aankoopmakelaar: Bungalow in Rotterdam-Kralingen

Rotterdam-Kralingen

Bungalow

Succesvolle aankoop van een bungalow in stille verkoop

In de zoektocht naar het perfecte huis voor onze klanten, ontdekten we een prachtige bungalow die in stille verkoop stond. Dit soort woningen is ideaal voor oudere bewoners uit Kralingen, die na vele jaren in een groot herenhuis, waar de kinderen al lang het huis uit zijn, de stap willen maken naar een comfortabele, gelijkvloerse woning.

Bij Langejan begrijpen we dat het verlaten van een geliefd familiehuis een grote beslissing is. Daarom adviseren we onze klanten om proactief de keuze te maken om te verhuizen, in plaats van te wachten tot het moment dat anderen het initiatief moeten nemen. Het echtpaar dat we begeleidden, was al een jaar op zoek naar de perfecte woning. Toen we hoorden over deze bungalow, wisten we meteen dat deze perfect bij hen zou passen.

We kregen de gelegenheid om de sleutel van de bungalow te lenen, waardoor het echtpaar twee keer rustig de tijd had om het huis te verkennen en zich aan het idee van de verhuizing te wennen. Na een zorgvuldige en doordachte onderhandeling zijn we erin geslaagd de bungalow voor een goede prijs aan te kopen. Dit succesverhaal benadrukt onze toewijding bij Langejan om onze klanten te helpen bij elke stap in het proces van huisaankoop, van het vinden van de juiste woning tot aan de succesvolle afronding van de koop.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan