Zoeken binnen de website
Groenplaats 6 te Krimpen aan den IJSSEL

Ook in Krimpen kunnen onze aankoopmakelaars helpen

Kimpen aan den IJssel

Geschakelde villa

Na inspectie en advies om de keuken open te breken, is de woning nu lichter en ruimer

Voor een goede relatie hebben we een uitstap gemaakt naar Krimpen aan den IJssel en daar een prachtige woning bemachtigd. Het betreft een relatief moderne woning, echter had de verkoper de mechanische ventilatie afgekoppeld. Om er zeker van te zijn dat dit geen negatieve gevolgen voor het huis had, hebben we dit grondig laten inspecteren.

Tijdens de bezichtiging gaven wij het advies om de keuken verder open te breken, zodat er meer licht in de woning zou komen. Deze suggestie bleek een schot in de roos te zijn en heeft de woning aanzienlijk verbeterd. Onze klant is nu de trotse eigenaar van een moderne, lichte en goed geventileerde woning in Krimpen aan den IJssel.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan